Canım benim senin acil tatile ihtiyacın var.
Benimde canım çekiyor şimdi uçuverim oraya
Nasılsın şekerparem :zuzu:
dün hastaneye gittik aldık sonuçları yemek borumun sonunda ülser çıktık gastrit çıktı nişanda iyiydim nişandan sonra kötüledim yemek yerken yutamıyodum yemek borumda problem çıktı cuma fenalaştım c.tesi endoskopi oldum uyuttular daha yeni yeni kendime geliyorum
geçmiş olsun canım ülser ve gastritse tedavisi var canım ama ömür boyuda dikkat istiyo çünkü bendede gastrit var hatta evlenirken okadar kötüydümki 1-2 ayda 10 kilo vermiştim nerdeyse hala heyecana sıkıntıya hiç gelemem hemen bulantılarım başlar ialaçlarını düzenli kullan umarım bir an önce geçer tatlım
ay saol canım ülser senelerdir var zaten bebeğim geçen haftalarda mide kanaması geçirdim üzüntüden bide başıma gastrit çıktı yemek borumda mahvolmuş işte bir sürü ilaç verdi umarım geçer
geçer tatlım bu mide böyle işte üzüntüye sıkıntıya gelemiyo bende çok dr gittim en son ermeni hastanesi varya orda ki dr geçirdi sağolsun bende yıllarca çekmiştim boşyere acı ekşi ve çiğsebze çok yeme tatlım gerçi dr demiştir ama ben yine diyim dedim