Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
ayy demek çıktı sonuçlar
ama bu sorunları biliyorsn
inş. çabuk tedavi olacak rahatsızlıklar
uyutarak mı endoskopi yaptılar
kardeşim olmuştu uyumadan

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
valla ayserim tatsızım bu aralar midede iyice beni mahvetti

evet hülü uyuttular yarım saat sonra anca ayılabildim

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
l49lw4.gif

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
dün hastaneye gittik aldık sonuçları yemek borumun sonunda ülser çıktık gastrit çıktı nişanda iyiydim nişandan sonra kötüledim yemek yerken yutamıyodum yemek borumda problem çıktı cuma fenalaştım c.tesi endoskopi oldum uyuttular daha yeni yeni kendime geliyorum

geçmiş olsun canım ülser ve gastritse tedavisi var canım ama ömür boyuda dikkat istiyo çünkü bendede gastrit var hatta evlenirken okadar kötüydümki 1-2 ayda 10 kilo vermiştim nerdeyse hala heyecana sıkıntıya hiç gelemem hemen bulantılarım başlar ialaçlarını düzenli kullan umarım bir an önce geçer tatlım

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
geçmiş olsun canım ülser ve gastritse tedavisi var canım ama ömür boyuda dikkat istiyo çünkü bendede gastrit var hatta evlenirken okadar kötüydümki 1-2 ayda 10 kilo vermiştim nerdeyse hala heyecana sıkıntıya hiç gelemem hemen bulantılarım başlar ialaçlarını düzenli kullan umarım bir an önce geçer tatlım

ay saol canım ülser senelerdir var zaten bebeğim geçen haftalarda mide kanaması geçirdim üzüntüden bide başıma gastrit çıktı yemek borumda mahvolmuş işte bir sürü ilaç verdi umarım geçer

Arabeskhayat

Yeni Üye
Tepki
2
Slm kızlar yeni üye oldum sormak istediğim yazdığım vakit son yazdıklarımı göremiyorum bunu nasıl ve nerden ayarlamam gerek hep konuda ilk yazılan görülüyor

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
slm arabesk hoşgeldin canım sen şimdi o konuda sayfa numaraları var teker teker bakıyormusun hiç dikkat ettinmi

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
ay saol canım ülser senelerdir var zaten bebeğim geçen haftalarda mide kanaması geçirdim üzüntüden bide başıma gastrit çıktı yemek borumda mahvolmuş işte bir sürü ilaç verdi umarım geçer

geçer tatlım bu mide böyle işte üzüntüye sıkıntıya gelemiyo bende çok dr gittim en son ermeni hastanesi varya orda ki dr geçirdi sağolsun bende yıllarca çekmiştim boşyere acı ekşi ve çiğsebze çok yeme tatlım gerçi dr demiştir ama ben yine diyim dedim

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
geçer tatlım bu mide böyle işte üzüntüye sıkıntıya gelemiyo bende çok dr gittim en son ermeni hastanesi varya orda ki dr geçirdi sağolsun bende yıllarca çekmiştim boşyere acı ekşi ve çiğsebze çok yeme tatlım gerçi dr demiştir ama ben yine diyim dedim

bende troid tedavimi ermeni hastanesinde görüyorum iyi bi hastane ama mide için gitmedim troid için gidiyorum o hastaneye eve seneler önce dr zaten demişti tam 4 kere mide kanaması geçirdim buda 5 oluyo artık uzman olucam ama sebze falan hikaya ben canım baş sebebi stres üzüntü

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar