Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ayserim nereye gidiyon :(

offf valla benimde bir o kadar var zamada geçmiyo bi gitsem uzatsam ayaklarımı dicem yaaa

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
:uzgun: :uzgun: ben gidince uzatamicam bacaklarımı :uzgun:

üstümü değiştiğim gibi doğru mutfağa.önce bıcıra sonra bize yemek hazırlamaya.ye iç topla kaldır sonra yine bıcırın yemek saati gelecek.onu doyur oynat bezini değiştir,pijamalarını giydir yatır uyut.

hehh işte ondan sonrada kendimi yatağıma atıvericem :uzgun:

H

Hera

Misafir
sağol zuzuşum Şekerpare olsun her zaman Çocuk büyümez her zaman da ş olmaz derler elbet bu günlerde böyle yoğun geçecek sende dinlenrsin tatlım merak etme

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
biliyorum biliyorum canım halimden şikayetçi değilim.mutluyum,huzurluyum en önemlisi sağlıklıyız.gerisi boş.yorgunluklar gelip geçici.

beni en çok yoran gün içindeki koşturmalarım değil gece uykusuz kalmam.hemen hemen her gecem uykusuz geçiyor ee gündüzde böyle koşturunca çok yıprandığımı hissediyorum canım :( ama dediğim gibi şikayetçi değilim.Yanlış anlama

H

Hera

Misafir
mercimek Çorbası

Birde mantı makarna var ya Kıyma kavurup içne atıyorum Bu gün kü Menü Biraz kolaya kaçtım Çünkü Çok üzüldüm burada yaşanan olaya ciddi anlamda ve elim Kolum bağlandı Hiç bir iş yapamadım dersem yeridir Çok Teşekkür ederim herkese Ayrıca

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
mercimek Çorbası

Birde mantı makarna var ya Kıyma kavurup içne atıyorum Bu gün kü Menü Biraz kolaya kaçtım Çünkü Çok üzüldüm burada yaşanan olaya ciddi anlamda ve elim Kolum bağlandı Hiç bir iş yapamadım dersem yeridir Çok Teşekkür ederim herkese Ayrıca

eline sağlık menü güzelllll:huhuu:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Oh ohh olsun canım benim ellerine sağlık.yanına birde salata yaparsın olur biter.

canını sıkma :uzgun: ben bile üzüldüm.kim bu diye merak ettim ama birini tahmin ediyorum oda banlanmış.Kesin yediremedi kendine bunu ama neden seni hedef anlayamadım :ajan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar