Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Lonely

Üye
Tepki
80
evli değilim canım ciddi bi ilişkim vardı ünide başlayan ama bitti uzaklığın yarattıgı sorunları aşamadık.şimdi kmse yok hayatımda

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ohh ne güzel valla hayatında biri olmaması da büyük rahatlık değerini bil:kptmya:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Kızlar bende kızımla birlikte yemeğimi yedim,bulaşığımı yıkadım geldim.

Ne habersiniz.Zuzu küseyen gelirse müjdeyi ver ,Fındığın halası gelmiş de:kptmya:

Küseyen çok emindi hamile olduğumdan ama olmadı:kptmya:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
tamam o zaman söylemicem canı çeker herkesin şimdi:D
fındık tamam söylerim kuseyen gelirse
fındık üzülme bi dahaki aya inşallah ama çalışmaları elden bırakma:kayris:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Nasıl oldun fındığım? İyisin değil mi?

Ağrılar yine var Arişim ama sabah ki kadar kötü değilim,çok kötü oldum bir ara..

Sıcak su torbasını kasıklarıma koydum uzandım geçti biraz şükür

Kendimi hamile olduğuma o kadar inandırmışım ki tuhaf hissediyorum ne biliyim şakaya vuruyorum ama yine de üzüldüm..Hamile odluğumu sanıyodum..:mendil:

Sanmamın sebebi de siz şimdi belki daha iki gün geçti anlamıyo mu diceksiniz ama öyle değil işte..

4 yıldır kızım doğduktan sonra ben hep son adet tarihimden ya bir hafta yada bi kaç gün önce adet oldum...Hiç gecikmedi ama hiç...Onedenle kesin hamileyim sanıyodum ama değilmişim hayırlısı:ates:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
valla ne yala diyim ben de çok ümitliydim senden fındığım kısmet ama bence hiç erteleme çalışmalara devam

İlknur bu kadar etkileyeceğini tahmin etmemiştim beni..

Boşlukta gibi oluyo insan dimi,o kadar inanmışım ki hamile olduğma ne biliyim..Hatta bu sabah eşimin elini karnıma koydum babası oğluşumuz geliyo diye takıldım,güldü o da:dertli:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487

Ağrılar yine var Arişim ama sabah ki kadar kötü değilim,çok kötü oldum bir ara..

Sıcak su torbasını kasıklarıma koydum uzandım geçti biraz şükür

Kendimi hamile olduğuma o kadar inandırmışım ki tuhaf hissediyorum ne biliyim şakaya vuruyorum ama yine de üzüldüm..Hamile odluğumu sanıyodum..:mendil:

Sanmamın sebebi de siz şimdi belki daha iki gün geçti anlamıyo mu diceksiniz ama öyle değil işte..

4 yıldır kızım doğduktan sonra ben hep son adet tarihimden ya bir hafta yada bi kaç gün önce adet oldum...Hiç gecikmedi ama hiç...Onedenle kesin hamileyim sanıyodum ama değilmişim hayırlısı:ates:

Canım benim ya :( Ama sen bana diyordun üzülme diye,herşeyin hayırlısı birtanem , kısmet. Umarım biran önce 2. meleğine hamile kalırsın. ben inananıyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar