hoşgeldin mavi naber kız kaçak
tabiki hayal kırıklığına uğraman çok normal fındık ama raha t ol daha dur bunun öbür ayı var diyom yaaa sen kırmızılı gecelere devam:kayris:
Canım dr.a gidince önceki boş gebeliğini muhakkak söyle ozaman bakalım ona göre ne dicek:dusun:
Nan Zuzu seni evli olarak düşünemiorum,kırmızısız gecen olmazdı senin Allah bilir ya:nazo::nazo:
iyiyim ne olsun be maviş aynen devam arina hamile mutluyuz fındıkın halası gelmiş biraz üzüntülüyüz karışık bir durum yani anlıcağın
kızlayın bana ya:iyyyy:
hoşgeldin boncuk
Sayemizde hamilelik üzerine master yapcan nan
sorma ya aynen tecrübeli oldum sayenizde diğer taraftada bir kaç ark hamileydi doğurucam ulen bende çekilin:kayris:
Canım zaten doktorum biliyor. Ama bunu 2. kez yaşayacaksın diye bir kaide yok demişti bana. Her bayanda olabilecek birşey bu demişti. Ben çok tanıdık biliyorum çevremde ilk gebeliğinde boş gebelik geçirip şimdi sağlıklı bir çocuk dünyaya getiren. Benim biraz korkum bu sadece
sorma ya aynen tecrübeli oldum sayenizde diğer taraftada bir kaç ark hamileydi doğurucam ulen bende çekilin:kayris:
Ya bak dr.da demiş canım boşuna üzüyosun kendin iAriş..
Hem unutma sen stres yaparsan bebekte içerde anlıyo daralıyo sakın
kızlayın bana ya:iyyyy:
hoşgeldin boncuk
İlknur nasıl olmuş annen canım kusura bakma nolur onu tamamen unuttuk kendi derdimize daldık
Nasıl çıkmış kitle ne demiş dr.lar