Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Canım benim ya :( Ama sen bana diyordun üzülme diye,herşeyin hayırlısı birtanem , kısmet. Umarım biran önce 2. meleğine hamile kalırsın. ben inananıyorum.

Ben kesin emindim dimi hamile olduğuma,sen tereddütlüydün:D

Ama inan çok sevindim Ariş kendim haberi almış gibi darısı İlknurun başına

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065

İlknur bu kadar etkileyeceğini tahmin etmemiştim beni..

Boşlukta gibi oluyo insan dimi,o kadar inanmışım ki hamile olduğma ne biliyim..Hatta bu sabah eşimin elini karnıma koydum babası oğluşumuz geliyo diye takıldım,güldü o da:dertli:

geçen ay ve özellikle ondan önceki ay aynen ben de böyle hissettim canım insan üzülüyo sanki orda bebek vardı da birden gitti gibi hissediyosun..ama bu ay o yüzden bu konuda fazla konuşmamaya fazla heveslenmemeye çalışıcam ne zaman olursa...rahat olmak lazım...stres yapınca gecikiyo zaten bu adet

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487

Ben kesin emindim dimi hamile olduğuma,sen tereddütlüydün:D

Ama inan çok sevindim Ariş kendim haberi almış gibi darısı İlknurun başına

İşin komik yanı da o.. Ben umutlu değildim. Neyse halen içimde garip bir korku var. hamileyim; ama şuan için sadece onun bana tutunmasını istiyorum. Bunun içinde Allah'ıma dua etmekten başka birşey yapamıyorum. Ya yine bebeğim oluşmazsa diye bir sürü soru var aklımda.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
geçen ay ve özellikle ondan önceki ay aynen ben de böyle hissettim canım insan üzülüyo sanki orda bebek vardı da birden gitti gibi hissediyosun..ama bu ay o yüzden bu konuda fazla konuşmamaya fazla heveslenmemeye çalışıcam ne zaman olursa...rahat olmak lazım...stres yapınca gecikiyo zaten bu adet

Belki de dediğin gibi ondan gecikmişte olabilir İlknur..Hamile miyim değilmiyim olsa nasıl olur olmasa nasıl olur diye stres yaptım ondan böyle oldu belki de..En iyisi dediğin gibi oluruna bırakmak galiba

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ya bu olma ihtimalini beklemekte çok sinir bozucu mesela dün çok başım ağrıdı eşim diyo ki hap yut dedim nasıl yutayım ne olur ne olmaz belki hamileyim....:iyyyy: bi de diyorum 1 sene olmasa 1 sene boyunca hep bu ihtimalle yaşamakta çok sinir bozucu

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
ya bu olma ihtimalini beklemekte çok sinir bozucu mesela dün çok başım ağrıdı eşim diyo ki hap yut dedim nasıl yutayım ne olur ne olmaz belki hamileyim....:iyyyy: bi de diyorum 1 sene olmasa 1 sene boyunca hep bu ihtimalle yaşamakta çok sinir bozucu

İçme ilaç falan, sigarayı da bırak-kizgin

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
İçme ilaç falan, sigarayı da bırak-kizgin

sigarayı ne zaman haöile kalırsam o zaman bırakırım şak die yoksa bırakılmıyo ariş aman değilsem neden boşuna içmiyim diyo insan sanki normalde sağlığa zararlı değilmiş gibi...sigara acayip bişey ya:sim3:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
İşin komik yanı da o.. Ben umutlu değildim. Neyse halen içimde garip bir korku var. hamileyim; ama şuan için sadece onun bana tutunmasını istiyorum. Bunun içinde Allah'ıma dua etmekten başka birşey yapamıyorum. Ya yine bebeğim oluşmazsa diye bir sürü soru var aklımda.

cANIM İNAN BANA GEREKSİZ KURUNTU YAPIYOSUN,SEN DEMEDİN Mİ İLKİND EBİLMİYODUM HEM İLAÇ HEM ALKOL ALDIM DİYE..
Bu kez Allahın izniyle bişey olmicak inşaallah..Hem ne kadar dikkatlisin biz görüyoruz..Bu kadar dikkate bişey olmaz Allaha emanet minik meleğimiz...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
sigarayı ne zaman haöile kalırsam o zaman bırakırım şak die yoksa bırakılmıyo ariş aman değilsem neden boşuna içmiyim diyo insan sanki normalde sağlığa zararlı değilmiş gibi...sigara acayip bişey ya:sim3:

Şuna bak ya -kizgin-kizgin Aranıyon he-kizgin

cANIM İNAN BANA GEREKSİZ KURUNTU YAPIYOSUN,SEN DEMEDİN Mİ İLKİND EBİLMİYODUM HEM İLAÇ HEM ALKOL ALDIM DİYE..
Bu kez Allahın izniyle bişey olmicak inşaallah..Hem ne kadar dikkatlisin biz görüyoruz..Bu kadar dikkate bişey olmaz Allaha emanet minik meleğimiz...

İnşallah canım ya dua edin sadece :sim3: İnan yat deseler sürekli yatarım:iyyyy: Yeterki bişi olmasın :mendil:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar