iyiymiş kızlar kitlenin iyi mi kötü mü olduğu daha belli değil tahlil yapacaklarmış işte annem geldi bugün çıkınca gidicem yanına bakalım
ya bu aralar benim dişlerim acayip hassas havalar soğuduğundan mı bilmiyorum zaten sıcak ve soğuğa çok hassas dişlerimi bile ılık suyla fırçalarım içeceğim su sobanın yanında ısınacak filan..bu ara mesela el biyere sürtünce sürtünme sesi çıkar o bile dişlerimi kamaştırıyo nefret ettim artık...geçen gün ıspanak yedim 2 gün dişlerim kamaştı...önerebileceğiniz bişey var mı
ya bu aralar benim dişlerim acayip hassas havalar soğuduğundan mı bilmiyorum zaten sıcak ve soğuğa çok hassas dişlerimi bile ılık suyla fırçalarım içeceğim su sobanın yanında ısınacak filan..bu ara mesela el biyere sürtünce sürtünme sesi çıkar o bile dişlerimi kamaştırıyo nefret ettim artık...geçen gün ıspanak yedim 2 gün dişlerim kamaştı...önerebileceğiniz bişey var mı
Ya kızlar benim eşimde tırnak yiyor iğrenç dimi
Adam melek gibi kötü bi huyu yok,ama gelin görün ki tırnak yiyo gördüğümde yapıştırıyorum eline yavaşça ama yok nafile beş dakka sonra yimne devam ediyo..Napsam da vazgeçse:dusun:
Ya kızlar benim eşimde tırnak yiyor iğrenç dimi
Adam melek gibi kötü bi huyu yok,ama gelin görün ki tırnak yiyo gördüğümde yapıştırıyorum eline yavaşça ama yok nafile beş dakka sonra yine devam ediyo..Napsam da vazgeçse:dusun:
ikocan 10 gündür bende çekiyorum ama benim dişlerim kaplama felaket sızlıyo sıcak soğuk içtiğim zaman hava alıyo sanırım bende dr gidicem
eczanelerde acı ojeler var ama şeffaf onlardan dene dicem ama benim kardeşimde yiyo yok ya ne yaptıysak yiyo hala
benimkilerde hep dolgu zuzu baktım çatlak kırık filan da görünmüyo ön dişlerim de sızlıyo ama:iyyyy: böyle konuşurken bile kamaşıyo...hassas dişler için diş macunları var onlardan mı alsam
slm kızlar
şimdi kimler hamile el kaldırsın
arinayı öğrendik çok sevindik:kayris:
fındık senin son durum ne:findikim:
zuzu ya sen ne alemdesin
he bu arada fındık benim eşimde yapıyo nefret ediyorum ya kızıyorum vuruyorum senin hesap ellerine vuruyorum ama o da farkında değil yani huy olmuş
slm kızlar
şimdi kimler hamile el kaldırsın
arinayı öğrendik çok sevindik:kayris:
fındık senin son durum ne:findikim:
zuzu ya sen ne alemdesin