Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ya bu aralar benim dişlerim acayip hassas havalar soğuduğundan mı bilmiyorum zaten sıcak ve soğuğa çok hassas dişlerimi bile ılık suyla fırçalarım içeceğim su sobanın yanında ısınacak filan..bu ara mesela el biyere sürtünce sürtünme sesi çıkar o bile dişlerimi kamaştırıyo nefret ettim artık...geçen gün ıspanak yedim 2 gün dişlerim kamaştı...önerebileceğiniz bişey var mı:mendil:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ya bu aralar benim dişlerim acayip hassas havalar soğuduğundan mı bilmiyorum zaten sıcak ve soğuğa çok hassas dişlerimi bile ılık suyla fırçalarım içeceğim su sobanın yanında ısınacak filan..bu ara mesela el biyere sürtünce sürtünme sesi çıkar o bile dişlerimi kamaştırıyo nefret ettim artık...geçen gün ıspanak yedim 2 gün dişlerim kamaştı...önerebileceğiniz bişey var mı:mendil:

ikocan 10 gündür bende çekiyorum ama benim dişlerim kaplama felaket sızlıyo sıcak soğuk içtiğim zaman hava alıyo sanırım bende dr gidicem

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Ya kızlar benim eşimde tırnak yiyor iğrenç dimi

Adam melek gibi kötü bi huyu yok,ama gelin görün ki tırnak yiyo gördüğümde yapıştırıyorum eline yavaşça ama yok nafile beş dakka sonra yine devam ediyo..Napsam da vazgeçse:dusun:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487

Sensodyne diş macunu var hassas dişler için kullan ii gelir -ayse

Canım haber ver muhakkak emi annenin konusuyla ilgili :ilknur:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685

Adam melek gibi kötü bi huyu yok,ama gelin görün ki tırnak yiyo gördüğümde yapıştırıyorum eline yavaşça ama yok nafile beş dakka sonra yimne devam ediyo..Napsam da vazgeçse:dusun:

eczanelerde acı ojeler var ama şeffaf onlardan dene dicem ama benim kardeşimde yiyo yok ya ne yaptıysak yiyo hala:D

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487

Adam melek gibi kötü bi huyu yok,ama gelin görün ki tırnak yiyo gördüğümde yapıştırıyorum eline yavaşça ama yok nafile beş dakka sonra yine devam ediyo..Napsam da vazgeçse:dusun:

Acı oje al -kizgin

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ikocan 10 gündür bende çekiyorum ama benim dişlerim kaplama felaket sızlıyo sıcak soğuk içtiğim zaman hava alıyo sanırım bende dr gidicem

benimkilerde hep dolgu zuzu baktım çatlak kırık filan da görünmüyo ön dişlerim de sızlıyo ama:iyyyy: böyle konuşurken bile kamaşıyo...hassas dişler için diş macunları var onlardan mı alsam

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
slm kızlar
şimdi kimler hamile el kaldırsın
arinayı öğrendik çok sevindik:kayris:
fındık senin son durum ne:findikim:
zuzu ya sen ne alemdesin:kptmya:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
benimkilerde hep dolgu zuzu baktım çatlak kırık filan da görünmüyo ön dişlerim de sızlıyo ama:iyyyy: böyle konuşurken bile kamaşıyo...hassas dişler için diş macunları var onlardan mı alsam

ya hava alıyo büyük ihtimalle üstümdeki kıyafetlerden bile huylanıyorum deli oluyorum neler çekiyorum günlerdir bir bilsen

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
he bu arada fındık benim eşimde yapıyo nefret ediyorum ya kızıyorum vuruyorum senin hesap ellerine vuruyorum ama o da farkında değil yani huy olmuş

benim kadeşiminde hangi aralarda yediğini bir türlü göremezdik annemle seneler sonra gördük maç izlerken:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar