Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
canım ben yabancı şirkette çalışıyorum bizim türkiyeyle bağlantımız yok biz almanyaya çalışıyoruz normalde türk bayramlarında çalışmıyoruz alman tat,llerinde biz ense yapıp yatıyoruz ama kurban bayramında ve şeker bayramında çalıştığımız bina kapalı olduğu için bizde mecburen tatil oluyoruz yoksa çalışıyoruz ama almanların da bir sürü tatili oluyo çok tatil yaptım:D

iyi peki şartalrı türk şirketlerden daha mı iyi daha mı ağır

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ilerde he ne kadar ilerde şeker bence yazılmasın toplasın pılını pırtısını gelsin u ne be kazık çakmaya çalışıyo sanki

ne bileyim ben yaaa dün gece bir sürü msj atmış tabi benim totoda pireler uçuşuyodu seni seviyorum sen bana böyle ne yaptın falan yazmış

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
iyi peki şartalrı türk şirketlerden daha mı iyi daha mı ağır

ya mesela yarın herkese tatil biz normal çalışıcaz başka bir ağırlığı yok ama yaptığım iş benim çok ağır bazen bunalıyorum stresli bir işim var zaten bizim müşteriler alman türk değiller çalışanlar hep almanydan gelme insanlar türkler ama almancaları süper

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
anladım zuzu yaptığın işe göre değişir tabi ağırlığı ama iyi ya ben de bi şirkette çalşımak isterdim

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
yani zuzum bu devirde mecbur ben de öyle şirkette filan çalışşam hiç çıkmazdım emekli olurdum ne güzel

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
yani zuzum bu devirde mecbur ben de öyle şirkette filan çalışşam hiç çıkmazdım emekli olurdum ne güzel

öyle ama iko insanı yoruyo sinir sistemim tamamen çöktü biliyoöusun 10 kişiyle akşamada kadar uğraşıyorum aynı oadadayız deli oluyorum sen nerde çalışıyosun ki

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar