- #4.121
zuzu sana yarın tatil mi
yok ulen nerde bizimki alaman şirketi bizim alman tatillerine göre yapıyoz tatilimizi mesela siz yılbaşında bir gün tatil yaparken ben 4-5 gün yaparım tatil
zuzu sana yarın tatil mi
iko dün burda kızlarla konuşuyoduk bizimki spor salonuna yazılıcakmış bende biraz içten içe uyuz oldum ama arada gıcık msj lar çektim sonra patenci dediki erkekler bayanlar karışıkmışmı dedi bende msj attım sordum bizim paşaya evet karışıkmış bende yazıl yazıl güzel olur falan dedim oda ben sağlık için yazılıyorum başka bişiy umurumda değil benim senden başkasını gözüm görmüyo falan dedi neyse sonra gece yazmış istemiyosan yazılmam diye
yok ulen nerde bizimki alaman şirketi bizim alman tatillerine göre yapıyoz tatilimizi mesela siz yılbaşında bir gün tatil yaparken ben 4-5 gün yaparım tatil
valla kso kayınvalidenin ömrünü yer he 3 günde....amasabret madem kalsın
sen ne dedin ben olsam yok ne sorun olcak ben de yazılcam zaten derdim
kso hoşgeldin naber
hos geldin kso
evet dayanmalıyım ilkkez onsuz kalıcam ama sabır diyorum ALLAH tek ayrılımızı bu yapsın diyorum organikfasülyem o benim
kizlar belimde hafif agrilar var
bende dedim ki ama normal tabi yazılabilirsin ama işte ben biraz huysuzluk yaptım yoksa spora gitmen gayet doğal dedim ilerde bana kıskançlık yapmasın diye çünkü o herşeyimi kıskanıyo aklıma başıma geldi dedim funda ne yapıyon
:hulya:
amin kso:hulya:
hadi ya...eee bayramlarda peki ramazan kurban bayramında
canım geçmişolsun
kso neden canim
tesekkur ederim.dogum korkusu beni oldurecek ya