Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
iko dün burda kızlarla konuşuyoduk bizimki spor salonuna yazılıcakmış bende biraz içten içe uyuz oldum ama arada gıcık msj lar çektim sonra patenci dediki erkekler bayanlar karışıkmışmı dedi bende msj attım sordum bizim paşaya evet karışıkmış bende yazıl yazıl güzel olur falan dedim oda ben sağlık için yazılıyorum başka bişiy umurumda değil benim senden başkasını gözüm görmüyo falan dedi neyse sonra gece yazmış istemiyosan yazılmam diye:kptmya::kptmya:

sen ne dedin ben olsam yok ne sorun olcak ben de yazılcam zaten derdim

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
sen ne dedin ben olsam yok ne sorun olcak ben de yazılcam zaten derdim

bende dedim ki ama normal tabi yazılabilirsin ama işte ben biraz huysuzluk yaptım yoksa spora gitmen gayet doğal dedim ilerde bana kıskançlık yapmasın diye çünkü o herşeyimi kıskanıyo aklıma başıma geldi dedim funda ne yapıyon :kptmya::kptmya:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bende dedim ki ama normal tabi yazılabilirsin ama işte ben biraz huysuzluk yaptım yoksa spora gitmen gayet doğal dedim ilerde bana kıskançlık yapmasın diye çünkü o herşeyimi kıskanıyo aklıma başıma geldi dedim funda ne yapıyon :kptmya::kptmya:

ilerde he ne kadar ilerde şeker bence yazılmasın toplasın pılını pırtısını gelsin u ne be kazık çakmaya çalışıyo sanki

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
hadi ya...eee bayramlarda peki ramazan kurban bayramında

canım ben yabancı şirkette çalışıyorum bizim türkiyeyle bağlantımız yok biz almanyaya çalışıyoruz normalde türk bayramlarında çalışmıyoruz alman tat,llerinde biz ense yapıp yatıyoruz ama kurban bayramında ve şeker bayramında çalıştığımız bina kapalı olduğu için bizde mecburen tatil oluyoruz yoksa çalışıyoruz ama almanların da bir sürü tatili oluyo çok tatil yaptım:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar