Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
benim herüfün bu ara işleri yoğun bayrama yetiştirmesi gereken işler var...dün akşam 11 de geldi sarıldı hiç bişey yok gibi davrandı zaten bişeyler dedi çok yorgunum dedi haklı olarak sonra da yattık şaka gibi bi ilişkimiz var....:ilknur: konuşamadık bile
yattınız derken uyudunuz yani başka bişiy olmadımı aksiyon falan:kptmya::kptmya::kptmya:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
siz iyisi mi gidin başka yerde yaşayın çanakkale ye taşının mesela orası güzel yer:kptmya:

kuseyen adı ne olcak

dedim zaten biz en iyisi ankarada yaşalım dedim:D ay ne bilem ya sabah yine yedik birazcık birbirimizi hani dedim ya spor salnuna yazılıcakmış sen dün varmıydın ben bu konuyu konuşurken

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
selam arkadaşlar nasılsınız

yağmurlu soguk bir istanbul ve benim içimi daha bir kasvet bastı

kızımı bugün kayınvalideme yolladım 2-3 gün kalacak nasıl dayanırım yaaa:dertli: memeden ayırmaya karar verdim ondan:mendil:

üfff diyorum offf diyorum :sim3:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
iko dün burda kızlarla konuşuyoduk bizimki spor salonuna yazılıcakmış bende biraz içten içe uyuz oldum ama arada gıcık msj lar çektim sonra patenci dediki erkekler bayanlar karışıkmışmı dedi bende msj attım sordum bizim paşaya evet karışıkmış bende yazıl yazıl güzel olur falan dedim oda ben sağlık için yazılıyorum başka bişiy umurumda değil benim senden başkasını gözüm görmüyo falan dedi neyse sonra gece yazmış istemiyosan yazılmam diye:kptmya::kptmya:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
valla kso kayınvalidenin ömrünü yer he 3 günde....amasabret madem kalsın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar