Hemen konu aç
Yani diyorsun ki eşiyle birlikteyken herşey süper; ama ailesinin yanında çark ediyor. Kısasa kısas yaaprdımKarşıma alır konuşurdum ya düzelirsin ya da biter bu iş diye.-kizgin
hafta sonu kıyamet kopmasın canım
bilmem kafayı sıyırdım galiba
ben de sıyırırdım bi de herkesin kişiliği farklı herkesin gösterdiği tepki kaldırabileceği şeyler farklı...bana eşim ailesi konusunda emrivaki yapsa ailesi bizim evden çıkmasa kıyametler kopardı heralde
valla bilmem zaten babamlarda bırakırım hemen eve götürmem
taksitleri bitir bedava aldım de
arkadaşına söyle öyle boşarım diye hoplayıp zıplamasın önce.. yola getirebildiği kadar getirsin sonra sabretcek bide biz çok şeyi görüp duyuyoruz kendimize dert ediyoruz azıcık vurdumduymaz olsak herşey güzel olacak bacılar :dertli:
ay az mı konuştu ama anlamıyo ki kendini haklı görüyo malesef...sanırım eşinin annesiyle görümcede içten içe işliyolar bana öyle geliyo...ya kızın eli kolu bağlı evde boşuna huzursuzluk..bi de var ya zaten onları memnun etmek için elinden geleni yapıyo ama yaranamıyo kocasına...-kizgin
Ben öyle kocayı varya neyse sustum
ama normalde aralarında bi sorun yok gayet iyiler...amann ben de bilmiyorum ki sanırım ya katlanacak sesini çıkartmayacak alttan alacaka ya boşayacak...
boşamayacağına göre böyle devam......
ama üzülüyorum gerçekten...
ama normalde aralarında bi sorun yok gayet iyiler...amann ben de bilmiyorum ki sanırım ya katlanacak sesini çıkartmayacak alttan alacaka ya boşayacak...
boşamayacağına göre böyle devam......
ama üzülüyorum gerçekten...
Yani, babamda öyleymiş biliyor musun evliliğin il zamanları. Daha sonra artık ablasının ve annesinin ne kadar acımasız olduğunu görmüş anneme karşı, sonradan dank etmiş. Aynı köydelerdi annneannem ve babaaannem. Babam anneni annesine göndermezmiş düşün. Sonra anneme bir gelmişler heyheyler, babam annesinde kalamamış hiçHatta bizim yazlık olana kadar biz anneannemlerde kalırdık, babaannemde kaldığımızı bilmeyiz hiç. Hatta rahmetli niye bu çocuklar bizi sevmiyor derdi. :hulya: Sevgi vermeyen kişi sevilir mi
aynıııııııı ben hanım hanımcık
kocada aynı benimkii nasıl görüyosa melek anası var yaniiii allahımmmm sen kurtar yarabbimmmm :S
ama sen restini çekmişşin...aslında en güzeli hayat insanın eline bi kere geçiyo ya onda da başkalrını mutlu edicem die kendini yemeye ne gerek var....