Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Selam kzılar

Çiğdem bence ananen ve dedn konuyu biliyolarmış,gayette mantıklı konuşuyolar..Onlar konuşsa annen ve babanla olmaz mı ? Ne dersin?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
kız çiğdem bak hemen hayır deme bız aylardır bu cozumu neden hıc dusunemedık
ılknurun dedıgı fena fıkır degıl kı
sızınkıler tahmın edıyordur zaten
sen desen sızınkılere yanı sonucta en olmadı bosanma ısı ıcın gelsın konusalım gıbısıınden cagırabılır baban
pof ya
desen babana alıstıra alıstıra baba gelecek ama sızden cekınıyor dıye senınkıne de yumusadılar desen olma mı

yani de eşine ailem yumuşadı ailene de onla bi konuşun son kez filan bi sonuca varalım die...bi araya getir süper olur

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
yani de eşine ailem yumuşadı ailene de onla bi konuşun son kez filan bi sonuca varalım die...bi araya getir süper olur

ya annem soruyo diyoki kızım ne yapacaksınız bak ne karar verirsen ver ama bi karar verin artık 4 ay oldu ben arkandayım babam ne der yok şöyle olur böyle olur diye düşünme hayat senin hatayıda mutluluğunuda sen yaşayacaksın hata yapsanda ceremesini sen çekeceksin biz sadece senin yanında olabiliriz diyo ben babanla konuşurum falan dedi eğer boşanacaksanda karar verdiysende yarın bigün başka insanlar olacak hayatında o zaman benim başıma bunlar bunlar geldi yaşadım diye anlattığında elin adamı sorar madem bittide boşanmak için neyi bekledin bunca zaman der o zamanda üzülen sen olursun diyo kadın haklıda...
babama ben diyemem baba arada konuş gelsin şöyle böyle diye..
emreye benimkiler yumuşadı hadi çık gel diyemem diyorum ama yumuşadılar affettiler seni falan diyemem çünkü onların affedip affetmemesi onun için önemli değil ben görüşmem diyo sizinkilerle eve gelipte onure etmem diyo hala burnunu dikiyo havaya.. ben kayınvalidemle acaba konuşsam mı diye düşündüm hani özür maksadıyla değil gidip oturup karşısına biz birbirimizi seviyoruz ayrılmıyoruz yaşananlar her iki taraf içinde tatsızdı falan filan desem dedim acaba emre bundan cesaretlenip bizimkilerin karşısına geçip oturur mu??? buda ayrı bi fikir ama ben o kadının suratını görmek istemiyorummmm -kizgin-kizgin

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
annen arkanda madem böyle demiş sen bunu eşine söyledin mi o ne dedi...illa aileni sil görüşmem mi diyo sana

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
yok bunu demedim ben annannemle dedemin dediklerinide demedim :sinifsinif: ben diyorumki sana çat kapı çık gel demiyorum ben zaten konuşacam zemini hazırlıcam sende gelcen biz seviyoruz ayrılmak istemiyoruz dicen diyorum yine fedakarlık yapıyorum savaşanın ben olması yoruyo beni

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
yok bunu demedim ben annannemle dedemin dediklerinide demedim :sinifsinif: ben diyorumki sana çat kapı çık gel demiyorum ben zaten konuşacam zemini hazırlıcam sende gelcen biz seviyoruz ayrılmak istemiyoruz dicen diyorum yine fedakarlık yapıyorum savaşanın ben olması yoruyo beni

valla canım bi şekilde en kısa zamanda bişeyleryapmak zorundasın böyle ne zamana kadar gider ki bi çare lazım ne siz huzursuz olun e ailen huzursuz olsun annen babanla konuşşun eşin de gelsin gelmiyosa da rest çekmekten başka çaren yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar