yani de eşine ailem yumuşadı ailene de onla bi konuşun son kez filan bi sonuca varalım die...bi araya getir süper olur
ya annem soruyo diyoki kızım ne yapacaksınız bak ne karar verirsen ver ama bi karar verin artık 4 ay oldu ben arkandayım babam ne der yok şöyle olur böyle olur diye düşünme hayat senin hatayıda mutluluğunuda sen yaşayacaksın hata yapsanda ceremesini sen çekeceksin biz sadece senin yanında olabiliriz diyo ben babanla konuşurum falan dedi eğer boşanacaksanda karar verdiysende yarın bigün başka insanlar olacak hayatında o zaman benim başıma bunlar bunlar geldi yaşadım diye anlattığında elin adamı sorar madem bittide boşanmak için neyi bekledin bunca zaman der o zamanda üzülen sen olursun diyo kadın haklıda...
babama ben diyemem baba arada konuş gelsin şöyle böyle diye..
emreye benimkiler yumuşadı hadi çık gel diyemem diyorum ama yumuşadılar affettiler seni falan diyemem çünkü onların affedip affetmemesi onun için önemli değil ben görüşmem diyo sizinkilerle eve gelipte onure etmem diyo hala burnunu dikiyo havaya.. ben kayınvalidemle acaba konuşsam mı diye düşündüm hani özür maksadıyla değil gidip oturup karşısına biz birbirimizi seviyoruz ayrılmıyoruz yaşananlar her iki taraf içinde tatsızdı falan filan desem dedim acaba emre bundan cesaretlenip bizimkilerin karşısına geçip oturur mu??? buda ayrı bi fikir ama ben o kadının suratını görmek istemiyorummmm -kizgin-kizgin