Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Hemen konu aç :kptmya:

Yani diyorsun ki eşiyle birlikteyken herşey süper; ama ailesinin yanında çark ediyor. Kısasa kısas yaaprdım:D Karşıma alır konuşurdum ya düzelirsin ya da biter bu iş diye.-kizgin

ay az mı konuştu ama anlamıyo ki kendini haklı görüyo malesef...sanırım eşinin annesiyle görümcede içten içe işliyolar bana öyle geliyo...ya kızın eli kolu bağlı evde boşuna huzursuzluk..bi de var ya zaten onları memnun etmek için elinden geleni yapıyo ama yaranamıyo kocasına...-kizgin

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
arkadaşına söyle öyle boşarım diye hoplayıp zıplamasın önce.. yola getirebildiği kadar getirsin sonra sabretcek bide biz çok şeyi görüp duyuyoruz kendimize dert ediyoruz azıcık vurdumduymaz olsak herşey güzel olacak bacılar :dertli:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
arkadaşına söyle öyle boşarım diye hoplayıp zıplamasın önce.. yola getirebildiği kadar getirsin sonra sabretcek bide biz çok şeyi görüp duyuyoruz kendimize dert ediyoruz azıcık vurdumduymaz olsak herşey güzel olacak bacılar :dertli:

zaten boşarım filan demiyo ki hiç..kızı tanısanız var ya çok hanım hanım bi kızdırkavga gürültü sevmez kırıcı konuşmaz...zaten o yüzden böyle oluyo bence biraz rest çekebilseydi baştan bazı şeylere bu kadar tepesine çıkamazlardı...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
ay az mı konuştu ama anlamıyo ki kendini haklı görüyo malesef...sanırım eşinin annesiyle görümcede içten içe işliyolar bana öyle geliyo...ya kızın eli kolu bağlı evde boşuna huzursuzluk..bi de var ya zaten onları memnun etmek için elinden geleni yapıyo ama yaranamıyo kocasına...-kizgin

Ben öyle kocayı varya neyse sustum:D

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Ben öyle kocayı varya neyse sustum:D

ama normalde aralarında bi sorun yok gayet iyiler...amann ben de bilmiyorum ki sanırım ya katlanacak sesini çıkartmayacak alttan alacaka ya boşayacak...
boşamayacağına göre böyle devam......
ama üzülüyorum gerçekten...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
ama normalde aralarında bi sorun yok gayet iyiler...amann ben de bilmiyorum ki sanırım ya katlanacak sesini çıkartmayacak alttan alacaka ya boşayacak...

Yani, babamda öyleymiş biliyor musun evliliğin il zamanları. Daha sonra artık ablasının ve annesinin ne kadar acımasız olduğunu görmüş anneme karşı, sonradan dank etmiş. Aynı köydelerdi annneannem ve babaaannem. Babam anneni annesine göndermezmiş düşün. Sonra anneme bir gelmişler heyheyler, babam annesinde kalamamış hiç -kop Hatta bizim yazlık olana kadar biz anneannemlerde kalırdık, babaannemde kaldığımızı bilmeyiz hiç. Hatta rahmetli niye bu çocuklar bizi sevmiyor derdi. :hulya: Sevgi vermeyen kişi sevilir mi:kahve:

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418

aynıııııııı ben hanım hanımcık :D
kocada aynı benimkii nasıl görüyosa melek anası var yaniiii allahımmmm sen kurtar yarabbimmmm :S

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Yani, babamda öyleymiş biliyor musun evliliğin il zamanları. Daha sonra artık ablasının ve annesinin ne kadar acımasız olduğunu görmüş anneme karşı, sonradan dank etmiş. Aynı köydelerdi annneannem ve babaaannem. Babam anneni annesine göndermezmiş düşün. Sonra anneme bir gelmişler heyheyler, babam annesinde kalamamış hiç -kop Hatta bizim yazlık olana kadar biz anneannemlerde kalırdık, babaannemde kaldığımızı bilmeyiz hiç. Hatta rahmetli niye bu çocuklar bizi sevmiyor derdi. :hulya: Sevgi vermeyen kişi sevilir mi:kahve:

aslında dedim bu kadar alttan almasan biraz dişini göstersen bırakıp gidebilirim die söylemesende hissettirsen bu kadar üstüne gelemz diyorum ama eşin böyle bi durumda inadına onları eve çağırıyo biliyo musunuz ters tepki yani.....-kizgin

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
aynıııııııı ben hanım hanımcık :D
kocada aynı benimkii nasıl görüyosa melek anası var yaniiii allahımmmm sen kurtar yarabbimmmm :S

ama sen restini çekmişşin...aslında en güzeli hayat insanın eline bi kere geçiyo ya onda da başkalrını mutlu edicem die kendini yemeye ne gerek var....

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Ya valla anlamıyorum bu erkekleri ve erkek annelerini(Benimki başka tabii:D)

Madem bu kadar kıymetli evlendirmeyin demi -kizgin

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
ama sen restini çekmişşin...aslında en güzeli hayat insanın eline bi kere geçiyo ya onda da başkalrını mutlu edicem die kendini yemeye ne gerek var....

resti çekiyonda sonrasında kazın ayağı öyle değilmiş diyosun seviyosun sevildiğinide biliyosun o zaman canın daha çok sıkılıyo birebir bir sıkıntın yokken 3. neden ya da şahıslar sebebiyle problem yaşayınca canına tak ediyor kuzum... arkadaşına anlatmak istediğimde bu hani demişsinya beraberlerken bi sıkıntıları yok diye ayrıldığında ya da ters düştüklerinde ya bizim bi sıkıntımız yoktu iyiydik ama yok anası babası yok bacısı derttiler bize derse daha çok üzülür.. arkadaşında onlar geldiği zaman umursamaz davransın tınlamasın bakalım bişey değişiyor mu?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar