maviboncuk
Daimi Üye
sna sigara ysak arişim:alsana::dertli::dertli::dertli:
sna sigara ysak arişim:alsana::dertli::dertli::dertli:
amma cok yazmıssınız be oku oku bıtmedı
hosbulduk zuzu
okudugum kadarı ıle kusma harıc ıısın
:gulegule::gulegule::gulegule:
bende kaçıyom
kuaföre gidiyom bakıma:ayna:
ne bakımı kuku bakımımı:lululu::lululu::lululu:
Maviş bi gidemedin he -kizgin
Pantişim kuzum hojgeldin
Sadişim güle güle, hayırlı işler, bol kazançlar canım :gulegule:
Zuzuk bi konu aç kız bayılcam şimdi :lululu:
hoşgeldin sıla hap içtinmi majezik iç ya da minoset plas geralgine de çok iyidir uzman oldum artık bu konuda annem çok içer ağrı kesici
hımm ne açsak kine dün hangi diziyi izledin merak ettim meselam ama bu konu açma ya dahil değil daha aklıma gelmedi:sila:
majezik diş için , minoset en hafif olan ağrı kesici mide rahatsızlığınız varsa içebileceğiniz tek ilaç geralgine hiç içmedim ama eger devamlı bir baş agrınız varsa doktora gözükmekte yarar var onun dısında sıradan agrılarsa minoset gibi gebel agrı kesicileri kullamkata yarar var
onun dışındaki ağrı kesiciler apranax dicloflam gibi agrı kesiciler cok etkili ama kullanmak zaralı migren tedavisinde kulllanabilecek özelliklte oldukları için
benim görüşüm bu
majezik diş için , minoset en hafif olan ağrı kesici mide rahatsızlığınız varsa içebileceğiniz tek ilaç geralgine hiç içmedim ama eger devamlı bir baş agrınız varsa doktora gözükmekte yarar var onun dısında sıradan agrılarsa minoset gibi gebel agrı kesicileri kullamkata yarar var
onun dışındaki ağrı kesiciler apranax dicloflam gibi agrı kesiciler cok etkili ama kullanmak zaralı migren tedavisinde kulllanabilecek özelliklte oldukları için
benim görüşüm bu
Dün hiçbir diziyi izlemedim. Dün dizi günüm değildi.Pazartesi, Perşembe ve Cuma benim dizilerim var. Ama yalan atmayayım dün ucundan azcık Lale Devri ne baktım :lululu:
Majezik bana sadece dişte değil, adet sancılarımda da iyi geliyorHatta tüm ağrılarımda diyeyim; ama ben ağrı kesici kullanmıyorum :gulegule: