Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Dün hiçbir diziyi izlemedim. Dün dizi günüm değildi.Pazartesi, Perşembe ve Cuma benim dizilerim var. Ama yalan atmayayım dün ucundan azcık Lale Devri ne baktım :lululu:

Majezik bana sadece dişte değil, adet sancılarımda da iyi geliyor:) Hatta tüm ağrılarımda diyeyim; ama ben ağrı kesici kullanmıyorum :gulegule:

evet majezik bende içiyorum adet sancılarımda bire bir geliyo kemik ağrılarına bire bir geliyo

bende aşk ve ceza azıcıkta öle bir geçer zaman ki ya ordaki küçük çocuğa hayranım yaaa

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Olabilür zuzucum:) Valla ben her ağrıda majeziğe danışıodum :kayris: Ama çok uzun süredir ağrı kesici içmiyorum.

Aşk ve Ceza annemin dizisi. Hiç izlemedim. Ben Türk Malı, Fatmagül'ün Suçu Ne? ve de Kavak Yelleri izliyorum. 2 tane de yabancı dizim var; pardon 3 tane:)

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Olabilür zuzucum:) Valla ben her ağrıda majeziğe danışıodum :kayris: Ama çok uzun süredir ağrı kesici içmiyorum.

Aşk ve Ceza annemin dizisi. Hiç izlemedim. Ben Türk Malı, Fatmagül'ün Suçu Ne? ve de Kavak Yelleri izliyorum. 2 tane de yabancı dizim var; pardon 3 tane:)

valla benim izlediklerim küçük sırlar,yer gök aşk
aşk ve ceza yaprak dökümü işte denk geldikça ama hiç karçırmadığım
küçük sırlar ve yer gök aşk

valla majezik her ağrıya iyi gelir ama mide rahatsızlığı olanların fazla içmesini tavsiye etmiyorum ......daha önce matbaada çalışıyordum ilaç kutuları ve prospektüs basıyorduk ben asistandım orda biraz ilaçların ne işe yaradığını az çok bilişyorum yane:lululu:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
mazajik benim de favorim bi de doloreks varadet ağrılarına iyi geliyo:ilknur:

misti

Aktif Üye
Tepki
134
yanlış bilgi olabilir bende mide problemi var apranax içmeden gerisi yalan oluyo ona alıştım artık mecbur bide mide hapı alıyom yanında

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
evet dolorexte iyidir özellikle omurga ağrıları KBB VE romatizmal hastalıklarda yararlıdır ilknur

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
66gsc7.jpg

1zmdyk3.jpg

2f06b08.jpg
v8091.jpg

ega2jn.jpg
mljomd.jpg

2s7i4xc.jpg

hu kızceler sohbet arasında kahve içmek istermisiniz kahve pişirip getirdim sizlere

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
yanlış bilgi olabilir bende mide problemi var apranax içmeden gerisi yalan oluyo ona alıştım artık mecbur bide mide hapı alıyom yanında

pardonda apranax mide ağrısı olanlara iyi gelmiyoki siz nasıl içiyosunuz benim ülserim var bir kere içtim o hapı mahvetti beni
diş ağrılarına iyi gelir apranax genelde

misti

Aktif Üye
Tepki
134
pardonda apranax mide ağrısı olanlara iyi gelmiyoki siz nasıl içiyosunuz benim ülserim var bir kere içtim o hapı mahvetti beni
diş ağrılarına iyi gelir apranax genelde

iyi gelmiyor zaten kötü geliyor onu içmeden agrım geçmiyo oburkuler hafif geliyo yanında bide mide hapı alıyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar