Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Maviş bi gidemedin he -kizgin

Pantişim kuzum hojgeldin:panter:

Sadişim güle güle, hayırlı işler, bol kazançlar canım :gulegule:

Zuzuk bi konu aç kız bayılcam şimdi :lululu:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Oh kaçan kaçana :hihh:

Bende işe tıkıldım ya :sim3:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Maviş bi gidemedin he -kizgin

Pantişim kuzum hojgeldin:panter:

Sadişim güle güle, hayırlı işler, bol kazançlar canım :gulegule:

Zuzuk bi konu aç kız bayılcam şimdi :lululu:

hımm ne açsak kine dün hangi diziyi izledin merak ettim meselam ama bu konu açma ya dahil değil daha aklıma gelmedi:sila:

misti

Aktif Üye
Tepki
134
hoşgeldin sıla hap içtinmi majezik iç ya da minoset plas geralgine de çok iyidir uzman oldum artık bu konuda annem çok içer ağrı kesici

majezik diş için , minoset en hafif olan ağrı kesici mide rahatsızlığınız varsa içebileceğiniz tek ilaç geralgine hiç içmedim ama eger devamlı bir baş agrınız varsa doktora gözükmekte yarar var onun dısında sıradan agrılarsa minoset gibi gebel agrı kesicileri kullamkata yarar var
onun dışındaki ağrı kesiciler apranax dicloflam gibi agrı kesiciler cok etkili ama kullanmak zaralı migren tedavisinde kulllanabilecek özelliklte oldukları için

benim görüşüm bu

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
hımm ne açsak kine dün hangi diziyi izledin merak ettim meselam ama bu konu açma ya dahil değil daha aklıma gelmedi:sila:

Dün hiçbir diziyi izlemedim. Dün dizi günüm değildi.Pazartesi, Perşembe ve Cuma benim dizilerim var. Ama yalan atmayayım dün ucundan azcık Lale Devri ne baktım :lululu:

majezik diş için , minoset en hafif olan ağrı kesici mide rahatsızlığınız varsa içebileceğiniz tek ilaç geralgine hiç içmedim ama eger devamlı bir baş agrınız varsa doktora gözükmekte yarar var onun dısında sıradan agrılarsa minoset gibi gebel agrı kesicileri kullamkata yarar var
onun dışındaki ağrı kesiciler apranax dicloflam gibi agrı kesiciler cok etkili ama kullanmak zaralı migren tedavisinde kulllanabilecek özelliklte oldukları için

benim görüşüm bu

Majezik bana sadece dişte değil, adet sancılarımda da iyi geliyor:) Hatta tüm ağrılarımda diyeyim; ama ben ağrı kesici kullanmıyorum :gulegule:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685

benim görüşüm bu

majezik sadece diş için değil yalnışınız var minoset mide ağrısı olanlara çok iyi geliyo evet doğru geralgine çok iyi dr vermişti ağrı kesici memnunum

Çeşitli nedenlere bağlı baş ve diş ağrıları, nevraljiler,
Adet sancıları,
Romatoid artrit, osteoartrit, ankilozan spondolit, akut gut artrit, eklem romatizmaları, artrozlar, fumbago ve şiddetli radikülajilerin akut ve uzun süre semptomatik tedavileri,
Çeşitli cerrahi operasyonlar ve yumuşak doku travmalarına bağlı ağrı ve enflamatuar semptomların giderilmesi.
KBB ve stomatolojik rahatsızlıklardaki ağrı ve enflamasyonun giderilmesidir

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
artık demek dikizliyemicem kendimi ele verdim:lululu::lululu::lululu::lululu:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Dün hiçbir diziyi izlemedim. Dün dizi günüm değildi.Pazartesi, Perşembe ve Cuma benim dizilerim var. Ama yalan atmayayım dün ucundan azcık Lale Devri ne baktım :lululu:

Majezik bana sadece dişte değil, adet sancılarımda da iyi geliyor:) Hatta tüm ağrılarımda diyeyim; ama ben ağrı kesici kullanmıyorum :gulegule:

galiba mistiye dişi ağrıdığı zaman verdilerse diş için sanıyo zannedersem

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar