Elif_Eylul
Daimi Üye
- #103.521
Yoksa donsuz kalcam aOna yetiş yetiş

Yoksa donsuz kalcam aOna yetiş yetiş

Günaydın efendim
Günaydın kızlarGünaydın
Ney ney bu kadar kusursuz bişey varmı cidden yaGece saat 12de kız aradi anne o elbisemi bumu ayy begenemiyorum napcam ben, valla ne pok yersen ye dedim sonunda,yüzüğe takilcak kurdeleyi bile yok o olmaz isim yazilcak fotoğraf cekilcek![]()
Allah yardımcın olsun ama kız çok kasıyor kendini benceVar iste benim kız aNey ney bu kadar kusursuz bişey varmı cidden yaAllah yardımcın olsun ama kız çok kasıyor kendini bence

kızlar çok fenaNey ney bu kadar kusursuz bişey varmı cidden yaAllah yardımcın olsun ama kız çok kasıyor kendini bence
Kurstaydım ya noldu

Senin kocanın akrabalarına nasıl kıydın vicdansız kadınAnammm gece 3te yattim uyku tutmadi birde 4tane sivri öldürdüm ağzına yardiminin delirdim,sonra zor kalktim
Günaydın yazar insan susakKurstaydım ya noldu
Oda yetiştiriyor akızlar çok fena

Adamin yaninda yatsalar iyi aSenin kocanın akrabalarına nasıl kıydın vicdansız kadın

GünaydınnnnnGünaydın yazar insan susak
Kız anası olmak çok zor ondan güldüm....oğlanlar dümdük...kizlar çok ayrıntıci.allah kolaylaştırsin işlerinizi@sulisim ne gülüyon
Valla doğru diyon örtmenimKız anası olmak çok zor ondan güldüm....oğlanlar dümdük...kizlar çok ayrıntıci.allah kolaylaştırsin işlerinizi