Elif_Eylul
Daimi Üye
- #103.561
Hehe sen öyle san ben küçüğüne bile abiye seçtiremiyorumBn kendim hiç sevmem böyle düğün işlerini
İnşallah kızımda sevmez ama seviyor
Hehe sen öyle san ben küçüğüne bile abiye seçtiremiyorumBn kendim hiç sevmem böyle düğün işlerini
İnşallah kızımda sevmez ama seviyor

ha iyi iyi bunlar gene 1 kerede kurtulcan ben nişan elbiseme karar verene kadar 4 kere nişanlandım
Hiç şaşırmadım biliyon muAyy dur şuna bacımında gülmeye hakkı var@nk83

Günaydın canimGünayyydııınn

Ayy çok teşekkür ederim canım

Site yöneticisinin düzeltebileceği bir sorunmuş bizim yetkimiz yokmuş düzeltmeye. Admin'e durumu yazdım bekliyorum mesajı görsün diye. Elif_Eylul bildirim gelmiyor demiş onu da söyledim Admin'e@nk83 foto atamıyoruz geçici dizin eksik olduğundan yükleme başarısız oldu yazsısı çıkıyor bilgin var mı?
TeşekkürlerSite yöneticisinin düzeltebileceği bir sorunmuş bizim yetkimiz yokmuş düzeltmeye. Admin'e durumu yazdım bekliyorum mesajı görsün diye. Elif_Eylul bildirim gelmiyor demiş onu da söyledim Admin'e
@bitter_im doğum günün kutlu olsun canım benim sevdiklerinle hayalini kurduğun nice seneler diliyorum![]()
Sen yazmadın sandım kızz aaa dedim heralde instagramdan kutlayınca yazmadı@bitter_im doğum günün kutlu olsun canım benim sevdiklerinle hayalini kurduğun nice seneler diliyorum![]()
sagol canım benim