Ayyy küsme küsme ben alırım gönlünüAaaa ilk ben yazmıştım halbuki küs
Ayyy küsme küsme ben alırım gönlünüAaaa ilk ben yazmıştım halbuki küs
Gördüm gördüm unut bu mesajı

Teşekkür ederim canım
Kolay gelsin canımKızı götürunce okula tarlaya gene![]()
![]()
![]()
delircem yakinda
Yazında hastalık ne zor oluyor geçmiş olsun miniş hanımakaynamış arada ya kızım hasta 3 gündür gripli gece uyumuyoruz bende aptallastım iyice mız mız kulaklarım ağrıyor sürekli mızırdanmasından
Geçmiş olsun canımkaynamış arada ya kızım hasta 3 gündür gripli gece uyumuyoruz bende aptallastım iyice mız mız kulaklarım ağrıyor sürekli mızırdanmasından
Sağol canim simdi geldik dus aldım kahvaltı yapicaz sanırım kismetseKolay gelsin canım
Sagol canım evet ya bide koşturma içerisindeyiz niyeyse yani ben öyle hissediyorumYazında hastalık ne zor oluyor geçmiş olsun miniş hanıma
Afiyet olsun canım sagolGeçmiş olsun canım
Sağol canim simdi geldik dus aldım kahvaltı yapicaz sanırım kismetse
Öyle ne yapacaksın iş sonuçtaYaz gelsin istemiyorum gerci kışında zeytine gidiyoz a
cocugu yollim sana bu saate neGünaydın
haay geçmiş olsun biz de ameliyat olcazkaynamış arada ya kızım hasta 3 gündür gripli gece uyumuyoruz bende aptallastım iyice mız mız kulaklarım ağrıyor sürekli mızırdanmasından
Gecmis olsun simdiden canım oh ikisi aynı anda daha iyi olucak insallah canım hayırlı geçsin ne gün olcaksınızcocugu yollim sana bu saate neha
ay geçmiş olsun biz de ameliyat olcaztestis indirme ve sünnet
Aman çocuktan bıktım acocugu yollim sana bu saate neha

Parti vercen galibeeeSagol canım evet ya bide koşturma içerisindeyiz niyeyse yani ben öyle hissediyorumyarında eşimin dogum günü 1 tencere yaprak sardım. Kıymalı börekle kek yapcam
Geçmiş olsun canımcocugu yollim sana bu saate neha
Aaaa bende getircektim sizin nişanda kim bakcak çocugmaAman çocuktan bıktım a
Nezaman olcaniz canim gecmis olsun

Eveeet oryantal eksik masada bitekParti vercen galibeee
Oooo yakışırrrrEveeet oryantal eksik masada bitek
Hayatta bakmam aAaaa bende getircektim sizin nişanda kim bakcak çocugma
herkes doğurduğuna baksinTorun var sırada deseneHayatta bakmam aherkes doğurduğuna baksin