İnşallah kolayca halledersin canım kolaylıklar diliyorumOh oh maşallah bizde tuvalet egitimine başladık ilk gün bakalım öglene kadar hep ağladı bez tak diyeşimdi sustu biraz bakalım
İnşallah kolayca halledersin canım kolaylıklar diliyorumOh oh maşallah bizde tuvalet egitimine başladık ilk gün bakalım öglene kadar hep ağladı bez tak diyeşimdi sustu biraz bakalım
Bize okul başladığın da menü verdiler her gün evden ayarlıyoruz seviyor ben içine biraz şekerini fazla koyuyorum benimki sade yiyor kızlar çikolatalı seviyorBenim oğlanda çok seviyor onu, arada pekmez arada bal Allah ne verdiyse katıyorum başka türlü yemiyor pekmezi balı
İnşallah canım sagolİnşallah kolayca halledersin canım kolaylıklar diliyorum

Hee okul içinmi ben evde öyle yapıyorsun sandımBize okul başladığın da menü verdiler her gün evden ayarlıyoruz seviyor ben içine biraz şekerini fazla koyuyorum benimki sade yiyor kızlar çikolatalı seviyor
@bitter_im tarif bu canımCanım ben göz kararı yapıyorum çoğu zaman.
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 yumurta
3 kaşık toz şeker
1Bardak süt
1,5 bardak un
Ben çoğu zaman göz kararı koyuyorum her şeyi zaten kek yapılırken ki halindeki gibi sıvı olsa yetiyor
Sagol canımKolay gelsin canım
Hadi insaAllah çabuk atlatirsinizOh oh maşallah bizde tuvalet egitimine başladık ilk gün bakalım öglene kadar hep ağladı bez tak diyeşimdi sustu biraz bakalım
Ben akşam öyleydim saat 4 te bir uyandım tekrar 6da yattımBnm migren tuttu fenayım
Sabah 6 da ağrıyla kalktım 3 gibi ağrı anca azaldı o da ağrı kesiciyleBen akşam öyleydim saat 4 te bir uyandım tekrar 6da yattım
Ben 3 tane yumurta koyuyorum jdjdkeke bazen pekmez bazen bal bazen tahin şeker eklemiyorum hiç@bitter_im tarif bu canım
Kolay gelsün canımBayram sonrası hic dinlemedim halaa ne ev bitti ne tarla çok yorgunum cokkk