Elif_Eylul
Daimi Üye
- #103.441
Günaydın 
Nabersin çıtırGünaydın
Meraba canimMarabayın
Günayydııı
Hayırlı sabahlar
Marabayın
Gunaydin kizlarGünaydın....
İyi canım sen nasılsın valla bayramdan sonra yazlık ayırmaya yıkama katlama sürecine girdim iki gündür ev perişan yıkayacaklar bitmedi ama bizde çok renkli var ondan böyle uzun sürdüNabersin çıtır
Bende oğlana pankek yaptım şimdi bugün pankek günüAnca tarladan geldim duş aldim okula gidicem
Afiyet olsun tarifini atar mısın benim oğlan da çok seviyor bulduğum tarifi ben pek sevmedimBende oğlana pankek yaptım şimdi bugün pankek günü
Kolay gelsin canımAnca tarladan geldim duş aldim okula gidicem
Oh oh maşallah bizde tuvalet egitimine başladık ilk gün bakalım öglene kadar hep ağladı bez tak diyeİyi canım sen nasılsın valla bayramdan sonra yazlık ayırmaya yıkama katlama sürecine girdim iki gündür ev perişan yıkayacaklar bitmedi ama bizde çok renkli var ondan böyle uzun sürdü
Benim oğlanda çok seviyor onu, arada pekmez arada bal Allah ne verdiyse katıyorum başka türlü yemiyor pekmezi balıBende oğlana pankek yaptım şimdi bugün pankek günü
Canım ben göz kararı yapıyorum çoğu zaman.Afiyet olsun tarifini atar mısın benim oğlan da çok seviyor bulduğum tarifi ben pek sevmedim