Biz de bakmadık zaten saçma sapan bir şey olmuşBende izlemedim tam demirle yakınlaştılar falan sonra bana vakit ver cart curt maaça döndük haah
Biz de bakmadık zaten saçma sapan bir şey olmuşBende izlemedim tam demirle yakınlaştılar falan sonra bana vakit ver cart curt maaça döndük haah
Bacın üzülmüş amaBiz de bakmadık zaten saçma sapan bir şey olmuş
alya gitmiş diyeHayırlısı olsun inşaallah Allah hayırlı müşteri nasip etsin canımArabayı ilana koyduk, 2 haziran 2021 de almıştıkaynı gün ilana koymuş olduk herşey Allah daha iyisini nasip etsin inşallah
Kız naptın evine gelmişsindirGünaydınnnn
Ayy sus kötü bittibeeeeBende izlemedim tam demirle yakınlaştılar falan sonra bana vakit ver cart curt maaça döndük haah
Hayırlısi olsun canım insaAllahArabayı ilana koyduk, 2 haziran 2021 de almıştıkaynı gün ilana koymuş olduk herşey Allah daha iyisini nasip etsin inşallah
Kalmış bence orda aKız naptın evine gelmişsindir
gelmek istememisAfiyet olsun canım bende ictim azönce tarlayada gittik sabah çok sıcakBir kahve molası verdim sonra çamaşır katlamaca

Amin canım inşallahHayırlısı olsun inşaallah Allah hayırlı müşteri nasip etsin canım
Amin canım inşallah daha iyisi nasip olur ne diyimHayırlısi olsun canım insaAllah
Kız naptın evine gelmişsindir
Amin canımArabayı ilana koyduk, 2 haziran 2021 de almıştıkaynı gün ilana koymuş olduk herşey Allah daha iyisini nasip etsin inşallah
Valla ev işi bitmiyor topladım çamaşır attım katlıyorum bitenleri bayram çok yorgun geçtiGeldim geldim çamaşırlarla bogusuyorum sen ne yapıyorsun
Hergün zaten yap yap aynıValla ev işi bitmiyor topladım çamaşır attım katlıyorum bitenleri bayram çok yorgun geçti
Kiz dış ülkede birakaydin yıkasınlar yollasinlar aGeldim geldim çamaşırlarla bogusuyorum sen ne yapıyorsun

Keşke dimi neyse ki bittiKiz dış ülkede birakaydin yıkasınlar yollasinlar a