AynenAyakta uyuyon dime a

AynenAyakta uyuyon dime a

Öyle Denk gelmiştir bacımYok ya şaka yaptıkkız sende sadece pazartesileri geliyorsun
Baktılar bu Derya Dalga geçelim dediler sanırım galiba biraz sanki aYok be dalga geciyor a

Dalga değilde şaşırtmaç olsun dedimBaktılar bu Derya Dalga geçelim dediler sanırım galiba biraz sanki a

Ayy yavrum birde nazar olmustur o haberin olsunKız diş cıkarıyor herhal gece hic uyumadık
Benimde b12 b13 b14 herseyim eksik aÖyle Denk gelmiştir bacım)) yüksek B12 eksikliği yüzünden unutuyorum her şeyi
)) günaydınnnn

Okuda üfürAyy yavrum birde nazar olmustur o haberin olsun
Baya şaşırtıcı oldu başardınDalga değilde şaşırtmaç olsun dedim
Allah kolaylık versinKız diş cıkarıyor herhal gece hic uyumadık
Ohhh OhhhKızı sinemaya götürdük arkadaşla ordan kahve ictik,parkta biseylere bindik geldik eve,anca yemek ye otur,düğünde var
Neguzel sende gezmissin afiyet olsun canımOhhh Ohhh
Bizde pikniğe gittik şimdi anamgildeyiz sonra ev
Kocam bey Antep’e gitti
diyetteyim ama olsunNeguzel sende gezmissin afiyet olsun canım
Kocana desene paklavaa alsin bana adiyetteyim ama olsun
ne diyeti kararlımısınO zmn almasınNeguzel sende gezmissin afiyet olsun canım
Kocana desene paklavaa alsin bana adiyetteyim ama olsun
Hee valla anca 1700 vermisim zaten öküz gibi oldum gece cikolata yemekten,2haftadir yemiyomne diyeti kararlımısın
E girmiş yine daha ne az gez toz toton ev görsün giderHee valla anca 1700 vermisim zaten öküz gibi oldum gece cikolata yemekten,2haftadir yemiyom

Yok bu ara kahve icmelere gitmiyorum bulusmuyoruz bayadan beri,sadece kursa gittigimde oturuyorum dışarda kahve iciyorum,gecen arkadaşin doğum günüydü 1dilim pasta yedim aksama yemek yemedimE girmiş yine daha ne az gez toz toton ev görsün gider