Elif_Eylul
Daimi Üye
- #103.241
Eltisinin annesi canimKim vefat etti ki
Eltisinin annesi canimKim vefat etti ki
Nerdesin lan senGünaydın
Olur ama yengem evde olur mu yarın bilmiyorum 3 akşam okunacakmış annesinin evinde kayınvalideme uğrarsan o ayrıYarin kismetse bisey çıkmazsa eylulu okula birakip gelirim sana kahvaltı yaparız sonra uğrarım asaya
Aman sanki ben birşey yiyorum daTabi kabul edersen cok.sey yemem diyetteyim a@AystLL
Biz su içsek yarıyor grubuyuz 
Eltimin annesi kaç senedir kanser hastasıydı en son beyine kadar gitmiş bir de çoklu organ yetmezliği teşhisi konuldu. İki gece önce entube edildi dün sabah haberi geldi.Kim vefat etti ki
Eltisinin annesi canim
Aaa Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah başınız sağolsunEltimin annesi kaç senedir kanser hastasıydı en son beyine kadar gitmiş bir de çoklu organ yetmezliği teşhisi konuldu. İki gece önce entube edildi dün sabah haberi geldi.
Burdayım aşkımNerdesin lan sen
Aaa depremmi oldu abla cok gecmis olsunSelâm kızlar benim kız burda çocuklar ve eşiyle ama Malatya'da üstü deprem oldu çok korktuk ama iyiyiz 5.6 deprem
Çalışmayami ciddimisinBurdayım aşkım
Çalışmaya başladım okul çocuklar yetişemiyorum
Evet iyi sallandı vallah yan binanın duvarı bize yapışık duvardan nasıl ses geliyorduAaa depremmi oldu abla cok gecmis olsun
Geç olsun abla Allah beterinden korusunSelâm kızlar benim kız burda çocuklar ve eşiyle ama Malatya'da üstü deprem oldu çok korktuk ama iyiyiz 5.6 deprem
Evet evden yemek yapıp satıyorum şantiye işçilerineÇalışmayami ciddimisin
AEvet evden yemek yapıp satıyorum şantiye işçilerine
neguzel is tam senlik hayırlı olsun canimHayırdır kim öldüGunaydin canım tekrardan başınız sağolsun
Aaaa hayırlı olsun canımEvet evden yemek yapıp satıyorum şantiye işçilerine
Başınız sağolsunEltimin annesi kaç senedir kanser hastasıydı en son beyine kadar gitmiş bir de çoklu organ yetmezliği teşhisi konuldu. İki gece önce entube edildi dün sabah haberi geldi.
Geçmiş olsun ablaEvet iyi sallandı vallah yan binanın duvarı bize yapışık duvardan nasıl ses geliyordu
Basınız sagolsun canımSağol canım benimAllah razı olsun
Oh oh gez bakalımGünooooo