BurdayımGünaydın ritüellerden yapıyor musunuz ben bi kaç yaptım@Astroloji nerelerdesin
BurdayımGünaydın ritüellerden yapıyor musunuz ben bi kaç yaptım@Astroloji nerelerdesin
Eeee her yerde temiz çamaşırların geziyor ondandır@AystLL gördünmü hemen sayfa doldu a

Pismi gezeyimEeee her yerde temiz çamaşırların geziyor ondandır

devam etmesen ayı edersem de açım . Böyle dengeliyoz işte biraz ye biraz aç kal
haYe gitsin öylede böylede ölcez aValla diyet bizim hayatımız olmuşdevam etmesen ayı edersem de açım . Böyle dengeliyoz işte biraz ye biraz aç kal
ha

Sen birseyler yapiyordun instegramda hala devammiSiteye girmeye girmeye alıntı yapmayı unutmuşum artık kusura bakmayın ama sizi de özledim heee
Haaa buldum böyleymiş Doooru diyon bacımYe gitsin öylede böylede ölcez a
Diger kizlarla görüşüyormusunHaaa buldum böyleymiş Doooru diyon bacım
Sırf ne yazdığını görmek için tıkladım yaKırmızı tanga dersem kac olur
ha
ha
haValla yok giriyom evet ama izleyici olarak. pek bişey paylaşmıyom .Sen birseyler yapiyordun instegramda hala devammi
Maalesef siteyle bağlantım koptu kopalı kimseye ulaşamadım daha. Bi tek nesli var Instagram da ama pek konuşmuyoz .Diger kizlarla görüşüyormusun
Seviyorum seniSırf ne yazdığını görmek için tıkladım yaha
ha
ha

Nesliyle konuşuyoruz bizdeMaalesef siteyle bağlantım koptu kopalı kimseye ulaşamadım daha. Bi tek nesli var Instagram da ama pek konuşmuyoz .
Biz uzun zaman oldu sohbet etmeyeli en son taşındığını biliyom o kadar. Paylaşımları var görüyom beğeniyom da misss gibi işler yapıyor maşallah. Dediğim gibi öyle pek bağlantı kalmadı sizlerle . Siteyi ararken bulamasam yazacaktım Nesli ye adı neydi diyeNesliyle konuşuyoruz bizde
Bizde hala 3 5 kisi sürünüyoz burda aBiz uzun zaman oldu sohbet etmeyeli en son taşındığını biliyom o kadar. Paylaşımları var görüyom beğeniyom da misss gibi işler yapıyor maşallah. Dediğim gibi öyle pek bağlantı kalmadı sizlerle . Siteyi ararken bulamasam yazacaktım Nesli ye adı neydi diye))

Hoşgeldin canım nasılsınBurdayım
Püh rezilKırmızı tanga dersem kac olur