Aktüellere geliyor hep bizde aktüelden aldık geçen sene ama çok bi oturmak nasip olmadı2tane kamp sandalyesi aldim kırıldı gecen sene yeni almıştık göya aaa ama oğlan boyna aldı gitti aldi gitti kırdılar
Sonra gene 2tane alcam
Aktüellere geliyor hep bizde aktüelden aldık geçen sene ama çok bi oturmak nasip olmadı2tane kamp sandalyesi aldim kırıldı gecen sene yeni almıştık göya aaa ama oğlan boyna aldı gitti aldi gitti kırdılar
Sonra gene 2tane alcam
Biz decathlondan kullanıyoruz oraya baksanıza2tane kamp sandalyesi aldim kırıldı gecen sene yeni almıştık göya aaa ama oğlan boyna aldı gitti aldi gitti kırdılar
Sonra gene 2tane alcam
Onlar pahalidir aBiz decathlondan kullanıyoruz oraya baksanıza
Reklam değil
ben zengo degilim Onlar pahalidir aben zengo degilim
![]()
![]()
3 tane kırılana verdiğin paradır deli gacıOnlar pahalidir aben zengo degilim
![]()
![]()

biz geçen mr dıy den aldık ikisi 750 tlOnlar pahalidir aben zengo degilim
![]()
![]()
oranınkilere bayılıyorum ya idarelik ucuz bişey aldık şimdilikBiz decathlondan kullanıyoruz oraya baksanıza
Reklam değil
Biz aldığımızda ucuzdu denk arada indirim oluyororanınkilere bayılıyorum ya idarelik ucuz bişey aldık şimdilik
Me ne beeeebiz geçen mr dıy den aldık ikisi 750 tl
Ucuz nekadar ucuzBiz aldığımızda ucuzdu denk arada indirim oluyor
Bende simdilik ucuz aldim aoranınkilere bayılıyorum ya idarelik ucuz bişey aldık şimdilik
ama oğlana dedim senin götüne göre alda 1tane parcalama a
Bende simdilik ucuz aldim aama oğlana dedim senin götüne göre alda 1tane parcalama a
nerden aldınMarketten 350tl![]()
nerden aldın
He iyi yaptınMarketten 350tl
Gecen sene 4tane aldik sağlamdi göya ahmet sahile götüre götüre sagolsun kırdıHe iyi yaptın
Gecen sene 4tane aldik sağlamdi göya ahmet sahile götüre götüre sagolsun kırdı
Ama lazim oluyor iste biryere giderken