Elif_Eylul
Daimi Üye
- #102.501
Ulan kalkıyorum islerimi yapamıyorum,rahat kahve icemiyorum balkonda,süpürge yapamiyorum oyy oyy

@bitter_im küfür gizli yazsak banlanirmiyim a
Niye ki ne olduUlan kalkıyorum islerimi yapamıyorum,rahat kahve icemiyorum balkonda süpürge yapamiyorum oyy oyy
As.....r lan manyak ben gectim o günleri sevgisi kalsin zamaninda yapsaydi aYürü git lensenin anan sevgisine daha çok ihtiyacın var

Eee hizmet etmekten aNiye ki ne oldu

Anladım ama ben o noktalı yerleriAs.....r lan manyak ben gectim o günleri sevgisi kalsin zamaninda yapsaydi a
Şimdi gösterecekmiş 
Eee hizmet etmekten a
Aksam okadar yorgundumki,çayı demledim anne demledim ben yatıyorum dedim sen dök ic
Ondan benden çıkmıyor o gece 12;30 kadar tv önünde çay içiyor 
Aaa hayirdir canim
Evimiz 2+1 satmak için 3+1 kiraya gidiyoruz....aynı mahallede 2-3 sokak ötedeHayırdır nereye
Sende rahat ediyor demekki aOndan benden çıkmıyor o gece 12;30 kadar tv önünde çay içiyor

Satıp yenimi alacaksınız kiraya geciyorusunuzEvimiz 2+1 satmak için 3+1 kiraya gidiyoruz....aynı mahallede 2-3 sokak ötede
Anca oturdum bende valla anam gitti topladim hemen cuma saatine kadar,ama islerim var bugun cokNabersiniz.... bende yeni oturdum... ortalık topla çamaşır bulaşık
İyi canım sen nasılsın ben daha başlamadım toplamaya kahvaltıdan sonra hala oturuyorum bugün işçi bayramı ya ondanNabersiniz.... bende yeni oturdum... ortalık topla çamaşır bulaşık

Sağol canımHayırlı olsun
Manyak yaİyi canım sen nasılsın ben daha başlamadım toplamaya kahvaltıdan sonra hala oturuyorum bugün işçi bayramı ya ondan
İçindeyken satsan üstüne koyup yenisi geliyor mu?Evimiz 2+1 satmak için 3+1 kiraya gidiyoruz....aynı mahallede 2-3 sokak ötede
Ona niye gitsin rekabet mi var orda?İşte asıl ona sık sık gitmesi lazım
Ulan kalkıyorum islerimi yapamıyorum,rahat kahve icemiyorum balkonda,süpürge yapamiyorum oyy oyy
“Aleykümselamlar.” Sevgili üyelerimiz ziyaretçilerimiz aklınızdaki değildir. HaAs.....r lan manyak ben gectim o günleri sevgisi kalsin zamaninda yapsaydi a
ha