Hiç mi bayramımız olmasınManyak ya![]()
![]()
![]()

Hiç mi bayramımız olmasınManyak ya![]()
![]()
![]()

Kız ne rekabetiOna niye gitsin rekabet mi var orda?

tabi tabi onların hayal dünyasına kalmış“Aleykümselamlar.” Sevgili üyelerimiz ziyaretçilerimiz aklınızdaki değildir. Haha

Yok yok bu söz degildir sevgili üyeler a“Aleykümselamlar.” Sevgili üyelerimiz ziyaretçilerimiz aklınızdaki değildir. Haha

Püüüh rezilYok yok bu söz degildir sevgili üyeler a

Tamam iştee en sevdikleriKız ne rekabetibende zaten kaynanam var diyorum

bu ağlaklıkta yükselen mi önemli sayın hocam @Astroloji benim cocuk balık yükselen boğaBnm kızın yükseleni balıkmış aheyyyy ağlak hiç susmaz
Boğa hmm yemeğe düşkünler öyle mibu ağlaklıkta yükselen mi önemli sayın hocam @Astroloji benim cocuk balık yükselen boğa
+1Tabi canım işin şakası Bnm dediklerim
Hayırlı evlat olsun vakti saati cinsiyet hiç önemli değil
Kader tabi en önemlisi
Aklıma şey geldi bn hep derdim ki son aylar doğmasın son ay doğduya ne istersen tersi oluyor o hesap
Sezeryanda bile 9 diyorlar bişey çıkıyor 11 de alıyorlar
Bi evlende bebe olsun
Tabi gebelikte işten kişiye değişiyor kimi hemen hamile kalıyor kimin de süreç uzuyor Rabbim hayırlı vakitte hayırlı bebeklerle devam ettirsin
Bn ceket atsam misali meselatek atışla
güle güle otuuruunnSağolun kızlar![]()
![]()
Alışmaya çalışıyorum
Sağol canım
yiyoo şükürrr diiyiimmBoğa hmm yemeğe düşkünler öyle mi
Ohh Ohh yesinyiyoo şükürrr diiyiimm
Venüsyen ve Jüpiteryen aç bırakırsan ağlarbu ağlaklıkta yükselen mi önemli sayın hocam @Astroloji benim cocuk balık yükselen boğa
tombik değil bana çekmiş metabolizmasıVenüsyen ve Jüpiteryen aç bırakırsan ağlarAç kalırsa yani, sen bırakırsın demiyorum yanlış anlaşılma olmasın
Boğazına düşkün olabilir yani
aman yesin yesinn yaaEvet canım bunu satıp üstüne biraz daha para koyup 3+1 Almak niyetimiz varSatıp yenimi alacaksınız kiraya geciyorusunuz
Allah kolaylık versin sen de de hiç iş bitmiyor maşallahAnca oturdum bende valla anam gitti topladim hemen cuma saatine kadar,ama islerim var bugun cok
Of çok güzel.... Benim de bugün boş günümdü boş olamadı tatil bana gelmedi herkes evde oluncaİyi canım sen nasılsın ben daha başlamadım toplamaya kahvaltıdan sonra hala oturuyorum bugün işçi bayramı ya ondan
İçindeyken ev satmak çok zor hadi satıldı desek hemen üstüne para koyulacak durumumuz yok evlerde çok pahalı o yüzden böyle bir yol tercih ettik belki boşken daha çabuk satılır diyeİçindeyken satsan üstüne koyup yenisi geliyor mu?
Hayırlısı olsun
Hadi inşallah gönlünüze göre olsun örtmenimEvet canım bunu satıp üstüne biraz daha para koyup 3+1 Almak niyetimiz var
Allah kolaylık versin sen de de hiç iş bitmiyor maşallah
Of çok güzel.... Benim de bugün boş günümdü boş olamadı tatil bana gelmedi herkes evde olunca
İçindeyken ev satmak çok zor hadi satıldı desek hemen üstüne para koyulacak durumumuz yok evlerde çok pahalı o yüzden böyle bir yol tercih ettik belki boşken daha çabuk satılır diye
600 gr bişey mi yaEvet bugün asıl güzel haberi söyleyeyim bir hafta da 600 gram almışım...
62'yi buldum..... sözde ,spor yapıyorum yediklerine dikkat ediyorum
geçen sene 1 haftada 4 kilo almıştım stresten Anam seninkide pek fenaymis...600 gr bişey mi yageçen sene 1 haftada 4 kilo almıştım stresten
Kasların şişse ondandır dinlen bir gün öyle tartıl