Elif_Eylul
Daimi Üye
- #102.481
Aaa bugün cumaydı dime aHayırlı cumalargünaydııı
cocuk evde oluncaAaa bugün cumaydı dime aHayırlı cumalargünaydııı
cocuk evde oluncaTereciye tere mi satacağım kız Astroloji istese o konunu ağzından girer burnundan çıkar ben bebeyim astro konusunda bana çok güvenmeyin çıkan sonuçlarda

Bizde oğlum 8 aylıkken gittik 1 günlüğüne çok güzeldiBn gittim balayındaİzmir’de gızzz
Çayı püskürttümMuayene diye okumam

YohAa bilmin mi bunu püüüü
İyiki olmuş maşallah canım bende 1. Oğlum çok zor oldu 2. De anlamadım bile pat diyeHe kız spirali çıkardım dedim 1-2 ay sonra olsun ki yıl sonuna doğmasın
Tabi evdeki hesap uymadı
Doktor o zmn dedi hemen tutar diye bide arasıda 10 yıl olunca dedim hemen olmaz ama maşallah iyi ki olmuş cimcimem![]()

Tereciye tere mi satacağım kız Astroloji istese o konunu ağzından girer burnundan çıkar ben bebeyim astro konusunda bana çok güvenmeyin çıkan sonuçlarda
Hayırlı cumalar herkese
a
belki kız çekiniyor 
Anam gitti şimdi giderkende tarlaya giderseniz gelirim gene dedi a
allah kavuştursun 
allah kavuştursun
Oldu mu şimdi az daha kalaydıAnam gitti şimdi giderkende tarlaya giderseniz gelirim gene dedi a

Sana kim gelcek ozaman kız hep orda olursaOldu mu şimdi az daha kalaydı
Bana her hafta illa geliyor ona ayda bir kere belki gidiyorSana kim gelcek ozaman kız hep orda olursa

Hehe hızlı gonzelez aUlen ne hızlısın mesajı düzeltmeme bile fırsat yok

Hehe gübre aBana her hafta illa geliyor ona ayda bir kere belki gidiyor

Bana her hafta illa geliyor ona ayda bir kere belki gidiyor
gısganc senin kaynanan var onun yok onunda olsaydı giderdi sürekliBdjdkdklsHehe gübre a
İşte asıl ona sık sık gitmesi lazımgısganc senin kaynanan var onun yok onunda olsaydı giderdi sürekli

Evetgısganc senin kaynanan var onun yok onunda olsaydı giderdi sürekli