Elif_Eylul
Daimi Üye
- #102.361
Hee öyle diyorÖyle mi dedihe sana da çeyrek yerine tencere tava alayım diyor
Hee öyle diyorÖyle mi dedihe sana da çeyrek yerine tencere tava alayım diyor
İzledikleri şeylerden mi etkileniyor acaba ben kaldırdım tablet falan bir süre vermiyorumKız 2gundur aksam saatinde ağlıyor,anne icimden birses Allaha küfür ediyor bok Allah diyor diye agla agla kafayi yicem,kızım olur öyle seyler sen Allahi seviyorsun evet ama tövbe ediyorum Allah ben sever dimeyakinda delircem
İzlediğini kısıtladık ama neyden etkilendi bilmiyorum agla agla salya sümükİzledikleri şeylerden mi etkileniyor acaba ben kaldırdım tablet falan bir süre vermiyorum
Madem öyle düşünüyor söylemese ya ne saçma düşünceler ona göre sorun yokHee öyle diyor
Allah Allah kimseye yalnız gönderme oku sürekliİzlediğini kısıtladık ama neyden etkilendi bilmiyorum agla agla salya sümük
Iste sorun bendeMadem öyle düşünüyor söylemese ya ne saçma düşünceler ona göre sorun yok
Aman takma boşver sen geri kalanı ben ödeyeceksem ne gerek var desen ona da küser şimdiIste sorun bende
Oh maşallah yine yogunsunjzCuma günü kiz gelcek yemege gitcez,ordan kocanin doğum günü kahve icmeye gitcez eee damat gelcek annemi pohpohlayamam ki artik
Youtube mu bakıyor kızİzlediğini kısıtladık ama neyden etkilendi bilmiyorum agla agla salya sümük
Öyle olunca zaten almam,ben düşünüyorum kac gündür nasil yapcaz nasim etcez işin icinden cikabilcezmi,çünkü incire daha var para kısıtlı gecinmeye kadar kaldiAman takma boşver sen geri kalanı ben ödeyeceksem ne gerek var desen ona da küser şimdi
Ben fulum bu hafta zaten tarladan eve okulaOh maşallah yine yogunsunjz
Izliyor canim ama görmedi abiside bakti aksam kontrol etti falanYoutube mu bakıyor kız
Dün diyor söze bir gram takarim adedim gerek yok bosver kimse kendini zorlamasın,yapmak icin yapıyoruz zaten,diyor cocuklarin sünnetleri olcak diye ayseye ibrahime küçük altin yaptim koydum kenara diyor
Arkadasıyla falan bakmıştır belki onun telefonunda falan görmüştür ayy vala ben tamamen yasakladım youtube kesinlikle bakmıyor bilmiyordaIzliyor canim ama görmedi abiside bakti aksam kontrol etti falan
Evet canım hep öyle parana göre hareket edeceksin. Ben mesela yarın sünnet yapsam bizim karşı aralıkta yaparım düğün salonu tutmaya gerek yok. Ne takılacak da salon ödenecek iki saatlik iş için yer tutma gereği görmüyorum. Ama düğün iki aile var ona göre kararlaştırınÖyle olunca zaten almam,ben düşünüyorum kac gündür nasil yapcaz nasim etcez işin icinden cikabilcezmi,çünkü incire daha var para kısıtlı gecinmeye kadar kaldi
Dönem dönem oluykr çocuklarda büyüdükçeKız 2gundur aksam saatinde ağlıyor,anne icimden birses Allaha küfür ediyor bok Allah diyor diye agla agla kafayi yicem,kızım olur öyle seyler sen Allahi seviyorsun evet ama tövbe ediyorum Allah ben sever dimeyakinda delircem
Çok güzel demişsin canım gerisine gerek yokDün diyor söze bir gram takarim adedim gerek yok bosver kimse kendini zorlamasın,yapmak icin yapıyoruz zaten,diyor cocuklarin sünnetleri olcak diye ayseye ibrahime küçük altin yaptim koydum kenara diyor