Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

AystLL

Daimi Üye
Tepki
35.787
Kız 2gundur aksam saatinde ağlıyor,anne icimden birses Allaha küfür ediyor bok Allah diyor diye agla agla kafayi yicem,kızım olur öyle seyler sen Allahi seviyorsun evet ama tövbe ediyorum Allah ben sever dime :hihi: yakinda delircem
İzledikleri şeylerden mi etkileniyor acaba ben kaldırdım tablet falan bir süre vermiyorum

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
162.588
Aman takma boşver sen geri kalanı ben ödeyeceksem ne gerek var desen ona da küser şimdi
Öyle olunca zaten almam,ben düşünüyorum kac gündür nasil yapcaz nasim etcez işin icinden cikabilcezmi,çünkü incire daha var para kısıtlı gecinmeye kadar kaldi

AystLL

Daimi Üye
Tepki
35.787
Öyle olunca zaten almam,ben düşünüyorum kac gündür nasil yapcaz nasim etcez işin icinden cikabilcezmi,çünkü incire daha var para kısıtlı gecinmeye kadar kaldi
Evet canım hep öyle parana göre hareket edeceksin. Ben mesela yarın sünnet yapsam bizim karşı aralıkta yaparım düğün salonu tutmaya gerek yok. Ne takılacak da salon ödenecek iki saatlik iş için yer tutma gereği görmüyorum. Ama düğün iki aile var ona göre kararlaştırın

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
118.137
Kız 2gundur aksam saatinde ağlıyor,anne icimden birses Allaha küfür ediyor bok Allah diyor diye agla agla kafayi yicem,kızım olur öyle seyler sen Allahi seviyorsun evet ama tövbe ediyorum Allah ben sever dime :hihi: yakinda delircem
Dönem dönem oluykr çocuklarda büyüdükçe
Birde konuşulan şeylerden etkileniyorlar
İzledikleri de
Hiç bu konuda konuşma bi süre sadece söylediğinde telkinini yap geçer Allah’ın izniyle
Nas- felak oku bol bol canım

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
118.137
Dün diyor söze bir gram takarim ahaha dedim gerek yok bosver kimse kendini zorlamasın,yapmak icin yapıyoruz zaten,diyor cocuklarin sünnetleri olcak diye ayseye ibrahime küçük altin yaptim koydum kenara diyor
Çok güzel demişsin canım gerisine gerek yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar