Şey gibi ben ısmarlıyorum ama sen ödeBayramdan sonra dedi annem karacaya gideriz elifin çeyizine bakariz biseyler hediye olsun,bakariz dedim,sonra pesinatini ben veririm gerisini sen yavas yavas ödersin![]()
![]()
![]()
![]()

Şey gibi ben ısmarlıyorum ama sen ödeBayramdan sonra dedi annem karacaya gideriz elifin çeyizine bakariz biseyler hediye olsun,bakariz dedim,sonra pesinatini ben veririm gerisini sen yavas yavas ödersin![]()
![]()
![]()
![]()

Geceleri cok soguk biz üşüyoruzEvet bugün çok güzeldi yarin yağış 10derece birden düşecek diyor
Biz soba yakiyoruz daha hazirana kadar çıkmıyor biziim burda sobalarGeceleri cok soguk biz üşüyoruz
Heee valla nasil olcaksa aŞey gibi ben ısmarlıyorum ama sen öde

Dün bizde de çok şimşek vardıYer gök delindi23nisanda böyle gösteriyor bakalim kismet
İptal etselerdi keske onca çocuk öldüDün bizde de çok şimşek vardı
Her 23 Nisan bişey çıkıyor ya
Çocuklara yazık olacak üzülceklerYer gök delindi23nisanda böyle gösteriyor bakalim kismet
Etmediler mi herkeste iptal olduİptal etselerdi keske onca çocuk öldü
Yok gerizekalı yapmadi müdüre hanımEtmediler mi herkeste iptal oldu
Sogukta yağışta yazık yani ertesi gün yapsın cuma günü nolucak gerçi hava nasıl ogün bilmiyorumdaYok gerizekalı yapmadi müdüre hanım
Yazdim hocam siz bu havada 23nisan yapicak misiniz diye gördü cevap vermedi,daha sonra bütün gruplara mesaj gelmeye başladı herkes sabah 9da okulda olsun diye. bok akilli
@AystLL anama ne hazirladin a
sucuklu yumurtaEtli kuru fasülye ıspanak@AystLL anama ne hazirladin a
Kahvaltiyami aEtli kuru fasülye ıspanak

ben 14400 toplamıştım ama sen bilirsinYok canım kendimiz, kimseyle uğraşamamgetirecekleri 200tl lik oyuncak zıbın
hediye 2,3 tane geldiSiz zengosunuz gülüm bizde ne onu takacak kimse var nede benim hazırlıgımı hakedecek akrabelaben 14400 toplamıştım ama sen bilirsinhediye 2,3 tane geldi