20 mayısta nasipseSendromlar bitmiyor doğum gününe ne kaldı
çok az kaldı 4 hafta ama haftaiçi denk geliyor bilemiyorum bi hafta sonrası bayrama denk geliyor 20 mayısta nasipseSendromlar bitmiyor doğum gününe ne kaldı
çok az kaldı 4 hafta ama haftaiçi denk geliyor bilemiyorum bi hafta sonrası bayrama denk geliyor burda 30bin en kötü evNeresi bedava kız 16 bin az mı asgari ücret calisan birine yine çok.
yaramaz değil şükür her yeri karıştırıyor sadeceHelöö nabersin bebecik napıyor başladı mı yaramazlıklar

hahanam neler yapıyorrrr yürümeye başladı mıGecmis olsun canım biz napalım evde iki bebeyle triptonik bi kızçe var ayyy 1 yas sendromu erkenmi basladı neeeeğ
Büyük kutlama mı yapcan20 mayısta nasipseçok az kaldı 4 hafta ama haftaiçi denk geliyor bilemiyorum bi hafta sonrası bayrama denk geliyor
bir hafta öncesi sanıırım yaparız
Ohh mis gibi güzel hava degerlendirilmişIlk önce denize gittik paten falan kaydi arkadaşınla cay çekirdek,eve çıkış yolu yagmur güneş ardindan Gökkuşağı

Yok canım kendimiz, kimseyle uğraşamamBüyük kutlama mı yapcan
getirecekleri 200tl lik oyuncak zıbın 
Evet bugün çok güzeldi yarin yağış 10derece birden düşecek diyorOhh mis gibi güzel hava degerlendirilmiş
Napayım kız aynı ne olsun annem yarın bana kahvaltıya gelecekmiş bugünden mesaj attı@AystLL sen napiyosun beyaaa
ANapayım kız aynı ne olsun annem yarın bana kahvaltıya gelecekmiş bugünden mesaj attı
pazar gittim ben ona ayseye gitcem sonra size gelirim dedi a
He bekle o zaman benden sonraApazar gittim ben ona ayseye gitcem sonra size gelirim dedi a

Hahah ilk ayı mı verecekmiş öyle nasıl hediye oluyor anlamadımBayramdan sonra dedi annem karacaya gideriz elifin çeyizine bakariz biseyler hediye olsun,bakariz dedim,sonra pesinatini ben veririm gerisini sen yavas yavas ödersin![]()
![]()
![]()
![]()

Neler eksikBayramdan sonra dedi annem karacaya gideriz elifin çeyizine bakariz biseyler hediye olsun,bakariz dedim,sonra pesinatini ben veririm gerisini sen yavas yavas ödersin![]()
![]()
![]()
![]()
Senden sonra bayram aHe bekle o zaman benden sonra

Bende anladiysam arap olayim aHahah ilk ayı mı verecekmiş öyle nasıl hediye oluyor anlamadım

Ahhh neler neler aNeler eksik

Kim almış oluyor bu durumda hediyeyiBayramdan sonra dedi annem karacaya gideriz elifin çeyizine bakariz biseyler hediye olsun,bakariz dedim,sonra pesinatini ben veririm gerisini sen yavas yavas ödersin![]()
![]()
![]()
![]()
Yani benKim almış oluyor bu durumda hediyeyi