Ozaman güzel rahst edeceksen senin adına sevindimSağol canım evet orası daha iyi küçük bir ilce
Ama şehirde olabilecek herşey var orda

Ozaman güzel rahst edeceksen senin adına sevindimSağol canım evet orası daha iyi küçük bir ilce
Ama şehirde olabilecek herşey var orda

Aminnnn insaAllah canımBugün peygamber efendimiz S.a.v Hz. Muhammed’in doğum günü, doğum günün kutlu olsun ya resullullah sana hayırlı bir ümmet rabbime hayırlı hayırlı kullarından eyle bizleri
Rabbim dualarımızı, hayırlarımızı kabul etsin
Amin canımBugün peygamber efendimiz S.a.v Hz. Muhammed’in doğum günü, doğum günün kutlu olsun ya resullullah sana hayırlı bir ümmet rabbime hayırlı hayırlı kullarından eyle bizleri
Rabbim dualarımızı, hayırlarımızı kabul etsin
Teşekkürler canımOzaman güzel rahst edeceksen senin adına sevindimtaşınmakta çok zor oluyor Allah yardım etsin, kaça tuttunuz evi peki sorması ayıp
Hadi ya uygunmus vala süpr orayamı taşınsakTeşekkürler canım
16.000₺

Birde yeni bina sıfır kimse oturmamış daha iki aile taşınmış oraya öbür daireler boşHadi ya uygunmus vala süpr orayamı taşınsak
Allah yardımcın olsun canım. Ee süper ilk sen tadını çıkaracaksın daha güzelBirde yeni bina sıfır kimse oturmamış daha iki aile taşınmış oraya öbür daireler boş
Eşyalı birde ben sadece mutfak eşyalarımı götürücem yıkıyorum kaç gündür dün bitti kıyafet filan ayiklıyorum
Annem gilin evinde kalıyorum ya orayı temizleyip topluyorum
Kolay gelsin canımBirde yeni bina sıfır kimse oturmamış daha iki aile taşınmış oraya öbür daireler boş
Eşyalı birde ben sadece mutfak eşyalarımı götürücem yıkıyorum kaç gündür dün bitti kıyafet filan ayiklıyorum
Amin inşAllah sağol canımAllah yardımcın olsun canım. Ee süper ilk sen tadını çıkaracaksın daha güzel
Sağol ablaKolay gelsin canım
aa cok iyi ya bedava, güle güle oturuunnBirde yeni bina sıfır kimse oturmamış daha iki aile taşınmış oraya öbür daireler boş
Neresi bedava kız 16 bin az mı asgari ücret calisan birine yine çok.aa cok iyi ya bedava, güle güle oturuunn
Helöö nabersin bebecik napıyor başladı mı yaramazlıklar