Elif_Eylul
Daimi Üye
- #101.881
Sağol canimGeçmiş olsun kızlar![]()
Sağol canimGeçmiş olsun kızlar![]()
Anladım canım şifalar dilerimSagol canim ayy nebilim tarlaya gidiyoruz geliyorum okul ev fena oldum
Sagol canım
Oh oh robot masallahortalığı topladım makineye çamaşır attım.Banyo ve tuvaletleri yıkadım süpürdüm toz aldım şimdi kahve içiyorum yoruldum valla bir mutfak kaldı
RobotOh oh robot masallah

Roborock halt etmiş
reklamdegilHayırlı cumalar
Günaydııı
Günaydın hayırlı cumalarGünaydın

Roborock’tan bir ara aldırmayı düşündüm aslında ama oğlum yaramaz güvenemedim. Ben buhar makinası istiyorumRoborock halt etmişreklamdegil

Kız oğlan ne yapacak robotaRoborock’tan bir ara aldırmayı düşündüm aslında ama oğlum yaramaz güvenemedim. Ben buhar makinası istiyorum
Ooo güzellik uykusundan uyanmış birileriGünaydın hayırlı cumalar
Valla her şeyi yapabilir halasın da falan da var peşinde geziyor önüne bir şey koyuyorKız oğlan ne yapacak robota

Evde alışınca bişey yapmazValla her şeyi yapabilir halasın da falan da var peşinde geziyor önüne bir şey koyuyor
Eee nasıl oldun bakayımGünaydın hayırlı cumalar

Ben de dedim az daha büyüsünler o zaman bakarım diye erteledim. Şimdi böyle buhar makinesi almak istiyorum özellikle mutfak dolapları ve yerler içinEvde alışınca bişey yapmaz
Yuvasını göz önü yapmazsın
Mutfak dolaplarını az sulu bırakıyor ama yerleri süper yapıyor Bnde arada siliyorum buharlaBen de dedim az daha büyüsünler o zaman bakarım diye erteledim. Şimdi böyle buhar makinesi almak istiyorum özellikle mutfak dolapları ve yerler için