Elif_Eylul
Daimi Üye
- #101.681
Ehh diyelim 3gün kendime gelememGeçmiş olsunşimdi nasılsın
Ehh diyelim 3gün kendime gelememGeçmiş olsunşimdi nasılsın
ayy aşırııı yoğğuunn sennnGünaydın kızlar nasılsınız bakimm
geçmiş olsuuunAyy bizimde elektrik kesildi 3saat gelmesi ev oldu pok öğleden sonra süpürdüm,gece 3kere atak gecirdim bugün elim kolum kalkmiyor kiz park istiyor delircem
Iyi bende canimayy aşırııı yoğğuunn sennn
geçmiş olsuuun
Çok geçmiş olsun canımAyy bizimde elektrik kesildi 3saat gelmesi ev oldu pok öğleden sonra süpürdüm,gece 3kere atak gecirdim bugün elim kolum kalkmiyor kiz park istiyor delircem
İyilik sağlık nolsunIyi canım sen nasılsın

Yaaa geçmiş olsun şimdi nasıl oldunAyy bizimde elektrik kesildi 3saat gelmesi ev oldu pok öğleden sonra süpürdüm,gece 3kere atak gecirdim bugün elim kolum kalkmiyor kiz park istiyor delircem
Sagol canım az parka çıktık dedim gezsin hemde oturayim çimlerde sonra geldikYaaa geçmiş olsun şimdi nasıl oldun
Sağol canimÇok geçmiş olsun canım
Hadi ya ee çemkirseydinSagol canım az parka çıktık dedim gezsin hemde oturayim çimlerde sonra geldik
Yemek yaptım adam yedi dedim kaldirayim elimden pat düştü ellerim tutmuyor diyorum anlamiyorlar
Yemek döküldü çöp oldu birdeHadi ya ee çemkirseydin
işte bazen insan diyor da karşısındaki anlamıyorSagol canım az parka çıktık dedim gezsin hemde oturayim çimlerde sonra geldik
Yemek yaptım adam yedi dedim kaldirayim elimden pat düştü ellerim tutmuyor diyorum anlamiyorlar
Hadi hayırlısıKız mekan bakiyor temmuz 2.ci haftasi icin bakalim hayırlısı
Amin canım Rabbim hayırlısını kolayını versin,zor bir süreç bizi bekliyorHadi hayırlısı
Zor diyip baştan zorlaştırmaAmin canım Rabbim hayırlısını kolayını versin,zor bir süreç bizi bekliyor
Biraz anlayıp yardımcı olsalar ne olacakSagol canım az parka çıktık dedim gezsin hemde oturayim çimlerde sonra geldik
hangi süreç zor kızAmin canım Rabbim hayırlısını kolayını versin,zor bir süreç bizi bekliyor
Zor diyip baştan zorlaştırma
Benim kocayla zaten zor simdiden başladı,para yok tamda zamanında,bana yardim ettilerdemi ben yapayım vs.vs. dahasi varhangi süreç zor kız