Geçmiş olsun canımAy valla fena vurdu kız da boğazım açıyor diyor bugün
Geçmiş olsun canımAy valla fena vurdu kız da boğazım açıyor diyor bugün
Geçmiş olsun canımEvdeeeee kiz okula gitmedi onla uğraşıyorum sen napiyosun
He gündüz uykusundan bahsediyorum gece uykularıHadi insallah benim oglan bile hala deliksiz uyumuyor
Hayırlı işlerin olsun canım, iyiler akşama kadar itişiyorlar
Meme için kalkıyordurHe gündüz uykusundan bahsediyorum gece uykularıgibibok

gündüz biberonla içiyor sütMeme için kalkıyordur
Gündüze stok yapıyor

Maşallah koca dana agündüz biberonla içiyor süt

Sagol canimGeçmiş olsun canım
Acile götürsen antibiyotikli damla gerekSagol canim
Kızın gözü kapandı mikrop kapti herhalde damla falan koyuyorum geceden beri,gripte vurmus olabilir,oglan geldi isten oda grip bugünde açıkogretim sinavlari var
Eczaneden alcam canım evdekini göstercem bakalim şampuanla yikarim birde çayla sileyim demledim koycam simdiAcile götürsen antibiyotikli damla gerek
Birde bebek şampuanı varsa onunla yıka
Çok geçmiş olsun
Acısını alır rahatlatır çayEczaneden alcam canım evdekini göstercem bakalim şampuanla yikarim birde çayla sileyim demledim koycam simdi
Sağol canim
Yaa kıyamam çok fena kapmış geçmiş olsun Allah şifa versin inşAllahSagol canim
Kızın gözü kapandı mikrop kapti herhalde damla falan koyuyorum geceden beri,gripte vurmus olabilir,oglan geldi isten oda grip bugünde açıkogretim sinavlari var
Sagol canim hosgeldinYaa kıyamam çok fena kapmış geçmiş olsun Allah şifa versin inşAllah![]()
Sagol canimAy bu ne hastalık hepimizi fena yakalamış herkese geçmiş olsungünaydın kahvaltı yaptım makineye çamaşır attım topladım süpürdüm az oturayım
Hoşbuldum iş bitmiyor birini atıyorum çamaşırların diğeri bekliyor iki gündür bitmedi yarın biterSagol canim hosgeldin

Kursa gidiyorsun dimeHoşbuldum iş bitmiyor birini atıyorum çamaşırların diğeri bekliyor iki gündür bitmedi yarın biter