Sagol canım aGüle güle giy oh bayramlığında oldu

Ayy gecmis canim tam bayramlik olmussunuzHerifimin boynu tutuldu sabahtır onla uğraşıyoruz, doktora gönderdim şimdi acillerde kaynıyorduronun boynuna kramp girdikçe benimde boynum ağrımaya başladı
Ya varya bişi demek istemiyorum ama eşim vallaha problemli her bayram aynı her bayram biyeri bozuluyor adamın, geçen bayramda diş miş yaptırdı diş çektirirken ağzını yırttılar diktiler baklava bile yiyememiştiAyy gecmis canim tam bayramlik olmussunuz
Arabalari bayrama hazirlik bakima sokarlar sende soksaydin ya aYa varya bişi demek istemiyorum ama eşim vallaha problemli her bayram aynı her bayram biyeri bozuluyor adamın, geçen bayramda diş miş yaptırdı diş çektirirken ağzını yırttılar diktiler baklava bile yiyememişti

He gitti simdi o devlet sıkıntılıysa özele gider bide bilmem kaç tl fatura kıvırıp getirirArabalari bayrama hazirlik bakima sokarlar sende soksaydin ya a
Sende kvye kitle faturayi al bakimi oldu deyip aHe gitti simdi o devlet sıkıntılıysa özele gider bide bilmem kaç tl fatura kıvırıp getirir

Hee çokta umurlarında onların, geçende diyorum normalde millet aldığı karısını habire burnumu orasını memcügnü yaptırır biz aldıgımızdan beri adamı tadilat ettiriyozSende kvye kitle faturayi al bakimi oldu deyip a
Geçmiş olsun canımHerifimin boynu tutuldu sabahtır onla uğraşıyoruz, doktora gönderdim şimdi acillerde kaynıyorduronun boynuna kramp girdikçe benimde boynum ağrımaya başladı
Teşekkür ederim canım

Allah aşkına ver giysinAdama pantalon almaya gitcem bakalim o harbedeye nasil gircem ane avmye gidilir ne çarşıya
dedim istemedi bastan simdi pantalonum yok diyor senin mavi kotu giyeyim diyor

Geçmiş olsun canımHerifimin boynu tutuldu sabahtır onla uğraşıyoruz, doktora gönderdim şimdi acillerde kaynıyorduronun boynuna kramp girdikçe benimde boynum ağrımaya başladı
Bikere sen benim lastikli pantalonu eşofman diye giyAllah aşkına ver giysin![]()
![]()
Sagol canımGeçmiş olsun canım
Sagol canımGeçmiş olsun canım
PuhahBikere sen benim lastikli pantalonu eşofman diye giy
haTövbeden gelTövbeestagfirullah evi süpüreyim dedim eşim yokken süpürge patladı laa havlee
Her işte bir hayır vardır canım çok geçmiş olsunTövbeestagfirullah evi süpüreyim dedim eşim yokken süpürge patladı laa havlee