Geçmiş olsun canımYaaa özel bölgesi diyim bari kizarmis cok fena olmus yikamak zorunda kaldim yoksa ben arefe yikarim
Geçmiş olsun canımYaaa özel bölgesi diyim bari kizarmis cok fena olmus yikamak zorunda kaldim yoksa ben arefe yikarim
Ayy bende bende hatta birebir aynısı olsun diye pazara gittim muzcu veriyordu muz aldıkBu bayram ilk defa milyon dolarlık çanta takacağım inşaallahSonunda sıra bana da geldi
Ekli dosyayı görüntüle 51918

Sagol canımAyy geçmiş olsun canım
Bu bayram ilk defa milyon dolarlık çanta takacağım inşaallahSonunda sıra bana da geldi
Ekli dosyayı görüntüle 51918
Çok güzel abla çok beğendim güle güle kullan
Manyaklar aAyy bende bende hatta birebir aynısı olsun diye pazara gittim muzcu veriyordu muz aldık

Sağol canimGeçmiş olsun canım
Amiiin aminGünaydın Arefemiz mübarek olsun inşAllah Rabbim ibadetlerinizi kabul etsin seneye erişmek dileğiyle
Kardeşim de senin gibi manyak a

Geçen öle demiyordun bendede var şok poşeti demiştinKardeşim de senin gibi manyak a

Hehe pok aGeçen öle demiyordun bendede var şok poşeti demiştin

İşte zengoluğumuz sonunda tastiklendiAyy bende bende hatta birebir aynısı olsun diye pazara gittim muzcu veriyordu muz aldık

Şok poşeti olmaz markası belli oluyorGeçen öle demiyordun bendede var şok poşeti demiştin

Allah akıl sağlığımızı korusun aİşte zengoluğumuz sonunda tastiklendi![]()

Çamaşır suyuna bassak aŞok poşeti olmaz markası belli oluyor

Kız kameralar önüne çıkarken hangi akıl ile bunları yapıyorlar acaba aynısını biz yapsak dilenci muamelesi görürüzAllah akıl sağlığımızı korusun a
He basta görÇamaşır suyuna bassak a

İşte onunda akıl sağlığı yerinde olmamasindan kaynakli aKız kameralar önüne çıkarken hangi akıl ile bunları yapıyorlar acaba aynısını biz yapsak dilenci muamelesi görürüz

Hani Türkiye de herkesin evinde mutlaka olan poşete neden milyon dolar ödüyorlar acaba o zaman hepimiz zenginiz demek kiİşte onunda akıl sağlığı yerinde olmamasindan kaynakli a