Salon yok. Belediyenin salonu artık bitincede yemek yicez ailecek. Düğün yapmicazHayırlısı olsun canım hakkınızda inşAllah
Güzel canım tam zamanı, salonmu tuttun davet evi mi? Kına gecen nasıl olacakanlat kız anlat
Sen onun dedigine bakma canım
Salon yok. Belediyenin salonu artık bitincede yemek yicez ailecek. Düğün yapmicazHayırlısı olsun canım hakkınızda inşAllah
Güzel canım tam zamanı, salonmu tuttun davet evi mi? Kına gecen nasıl olacakanlat kız anlat
Sen onun dedigine bakma canım
En güzeli bizde öyle sade bi nikahla evlendik borçsuz dügün sonrası hiç borç ödemedikSalon yok. Belediyenin salonu artık bitincede yemek yicez ailecek. Düğün yapmicaz
İnşallah bizimde borcumuz olmaz çok paramız olur. Ev almamıza yardım edeceklerEn güzeli bizde öyle sade bi nikahla evlendik borçsuz dügün sonrası hiç borç ödemedik
Ne güzel gönlüne göre olsunİnşallah bizimde borcumuz olmaz çok paramız olur. Ev almamıza yardım edecekler
Astrolojiden baksana bir evimiz arabamiz olcakmi diye borclancazmi diye aİnşallah bizimde borcumuz olmaz çok paramız olur. Ev almamıza yardım edecekler

Afiyet olsun canımAra öğün zamanıEkli dosyayı görüntüle 51653
Afiyet olsun canımAra öğün zamanıEkli dosyayı görüntüle 51653
İnşAllah canım bu zamanda herşey çok pahalı olmuş Allah yardımcın olsunİnşallah bizimde borcumuz olmaz çok paramız olur. Ev almamıza yardım edecekler
yok canımm calışıyorum cuma ctesi pazar evdeydiimÇok iyi canım öksürük biraz sürüyor bol bol ılık tüketin içecekleri
Soğukta da kalmayın
Çalışıyor musun izinli misin?
Bnm bile unfilenza+ zatürre sonrası 10 gün oldu biteli
biz de uygun bi salonda yapmıştık düğünü takılarla ödenmiştik 8bin 500 tlEn güzeli bizde öyle sade bi nikahla evlendik borçsuz dügün sonrası hiç borç ödemedik

sonrasında sadece ev borcu ödedik hepOlsun bak arabanıda aldın Allah yardım ediyoryok canımm calışıyorum cuma ctesi pazar evdeydiim
biz de uygun bi salonda yapmıştık düğünü takılarla ödenmiştik 8bin 500 tlsonrasında sadece ev borcu ödedik hep
Hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar
Ayy ben bu gece hic uyuyamadim 2bucuga kadar ayaktaydim yattım kalktim 5te sonra 7de yat 8de kalk a@Elif_Eylul @Bitterçikilata ulee noldı size yoksunuz hayret
eylülü yolladim bir yattim simdi kalktim
Arabamız varAstrolojiden baksana bir evimiz arabamiz olcakmi diye borclancazmi diye a
ha
ha
haevet ya amaan kolaylıkla ödeyelim de bitsin inşOlsun bak arabanıda aldın Allah yardım ediyor
Rabbim gönlünüze göre versin inşaAllah canimArabamız varevimizde olacak inşallah satürn ün hediyesini bekliyorum
![]()
ha
ha
ha
Biraz temizlik yaptım sonra uyuyakalmışım@Elif_Eylul @Bitterçikilata ulee noldı size yoksunuz hayret