Elif_Eylul
Daimi Üye
- #100.881
Senin kokosta alcak büyüsün deYaaa çok güzeel
Senin kokosta alcak büyüsün deYaaa çok güzeel
Yanliz benimki pijamayla bakkala bile gitmez aHeryerde giyer Eylül 2 Bnmkide

anne sen ne giycen ben yapayım kombin diyorBende şu indirim günlerinde aldım bişeyler birer gömlek siparis verdim hepimize aynıBn daha hiç bişi almadım
Bi kıza topuklu ayakkabı sipariş verdim
kendime ayakkabı aldım Herşey pahalı zatenBen geçen almistim kıza üst üste herseyi var,birtek oglana alcam oda kalmadi biseyi,kendimin var zaten gerek yok
Erken kalkan yol alır şekerimAyy bugün islerim bitmiyor uyuyunca kaldi anca oturdum
Bizde turşu kavurması yaptım dünden karisik sebze vardı pilavNe yiyonuz bakim
Bn kıymalı salata
Yoğurtlu kereviz salatası
Evdekiler yağlama yiyecek
Afiyet olsun canımDünden fasulye pilav var yanina biseyler yapcam iste, tavuk kizarttim yufka icine koycam doner ekmek gibi
Ev dolu tütülü elbise giyer
Olmadı pijamayla bile giyer Bnm kız
Bende ablamın yazın getirdigi çantayı karıştırdım kızıma ayakkabı çıktı çok şekerDimi ya neler neler var
Eneee söyledigin lafını daha cevaplamadım dogru düzgünAvmye geldik tam teknil giyindi gene aanne sen ne giycen ben yapayım kombin diyor

ASenin kokosta alcak büyüsün de
ha ben ondann önce alıyorum
Bende ablamın yazın getirdigi çantayı karıştırdım kızıma ayakkabı çıktı çok şeker
Çok güzeller canım iyi günlerde giysin minik kokos aAha ben ondann önce alıyorum
Bide şu ceketi aldık

Bnmkide evde hemen değişiyorYanliz benimki pijamayla bakkala bile gitmez a

Anamm bunlarda çok tatlı cimcime giysin güzelceBende ablamın yazın getirdigi çantayı karıştırdım kızıma ayakkabı çıktı çok şeker
Afiyet olsun canım olmuştır tabiBende şu indirim günlerinde aldım bişeyler birer gömlek siparis verdim hepimize aynıkendime ayakkabı aldım
![]()
Herşey pahalı zatenbende geçen almıştım bişeyler kıza falan bakalım eksikte bitmiyor
Erken kalkan yol alır şekerim
Bizde turşu kavurması yaptım dünden karisik sebze vardı pilav
Afiyet olsun canım
herşeyle olur
Sagol canım insallahÇok güzeller canım iyi günlerde giysin minik kokos a
Afiyet olsun canım olmuştır tabi
Şıkıdım şıkıdım gezersin çok güzel papucun
inşallah iki çocuklads nasıl gezeceksem arabaya terlik spor atarim ben 
Evet yaa bebeklere çok şirin şeyler oluyor ciddenAnamm bunlarda çok tatlı cimcime giysin güzelce
Siz durun büyüsünlerde görün ebenizi aEvet yaa bebeklere çok şirin şeyler oluyor cidden

Siz durun büyüsünlerde görün ebenizi a

ee tabi şimdi ben ne alırsam onu giyiyorlar büyüyünce onların istedikleride bitmez Geçmiş olsun canımBnm kız hasta boğaz enfeksiyonu olmuş ateş vardı şükür düştü
Geçmiş olsun canımBnm kız hasta boğaz enfeksiyonu olmuş ateş vardı şükür düştü
Benim küçük olan bile anne bune be böyle diyoree tabi şimdi ben ne alırsam onu giyiyorlar büyüyünce onların istedikleride bitmez