Okuldan sonra 10:30 gibi uyumuşum şimdi uyandımKimse uyanamamış galiba
Bende okula biraktim kızı yatmısım 9dan 11e kadar simdi yemek götürup geldimOkuldan sonra 10:30 gibi uyumuşum şimdi uyandım
Bende okula biraktim kızı yatmısım 9dan 11e kadar simdi yemek götürup geldim
Maşallah geçmiş olsun tekrar canımiyiyim şükür ya burnum tıkalı biraz daha az öksürük var. doğum günü 17 martta canımm
Yazmaz canileryemek topiği var yazmıyolar
Sanmıyorum ya biraz büyüsün diyordu
Tabi beceriklide olabilir ben herkesi kendim gibi tembel gördüğümden

bilemiyorum artıkHayırlısı olsun canım hakkınızda inşAllahHayır tutamıyorum maalesefsigara içiyorum çünkü.:s Kısmetse hazirana aldık bakalım
Güzel canım tam zamanı, salonmu tuttun davet evi mi? Kına gecen nasıl olacakEvet uygun tarih o yüzden seçtim
Sen onun dedigine bakma canımSu da içmem lazım ben devamlı konuşuyorum ya canım ondan

Ne yapacaaanEvi topladım süpürdüm şimdi yemekler için mutfağa gireceğim öpüldünüz
Bigün bende yatıcamValla vucüt yorgun oluyor iyi geliyor uyku
Nebeeee kim caniYazmaz caniler
yeter daa süslü püslü biseyler yemekten öggh geldiKimi alıcak gene acaba aNe yapacaaan

Üff ben napacağım afiyet bal olsun bol bol gaz olsunBugün kuru fasulye pilav var ayeter daa süslü püslü biseyler yemekten öggh geldi

Sagol canım da gaz olmasin ölüyorum sonra aÜff ben napacağım afiyet bal olsun bol bol gaz olsun

Sen degilsin anladık fasulyedenKimi alıcak gene acaba a
Bişi olmaz teravide arkandakine üzüldümSagom canım da gaz olmasin ölüyorum sonra a
2gündür gitmiyorum yaaBişi olmaz teravide arkandakine üzüldüm
İnşallah canım az kaldıBigün bende yatıcam
2gündür gitmiyorum yaa
Erkek cocuklari cok ses yapiyorlar,yukarı çıkıp arkamizdan müzik açıp kosuyorlar

hayırlısı evde kılarsın