Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Aaa evet martta doğmuştu
Aaa evet martta doğmuştu
17 martmış kız öbür taraftanda sormuştum meraklı ben aah üzümlü kekide yolladık bi kaç gün kalsaydı belki ikinciye hamileydi müjde verecekti tüh ahh çok gaddar oldugmu anladımAaa evet martta doğmuştu

Ayy bugün bende bilmiyorum okadar yorgun ve uykusuzumki aİftara napıyonuzzzzz aaay ben sormadanda demezler

Oo oda iyiymiş succuh sosis yiycen hıAyy bugün bende bilmiyorum okadar yorgun ve uykusuzumki a
Kız simdi uyudu adam odun getirdi
Patates kızartması üstüne sucuk sosis soslayıp üstüne dökcekmişim oglan dedi
Mercimek çorbası var baska birsey yok
Bn avmdeyimİftara napıyonuzzzzz aaay ben sormadanda demezler
Sanmıyorum ya biraz büyüsün diyordu17 martmış kız öbür taraftanda sormuştum meraklı ben aah üzümlü kekide yolladık bi kaç gün kalsaydı belki ikinciye hamileydi müjde verecekti tüh ahh çok gaddar oldugmu anladım

Hayır tutamıyorum maalesef@Astroloji EL Kitabı sen nasılsın canım dügün ne zaman belli mi oruç tutabiliyor musun
Sizin oralarda iyi sıcak olur haziranda o zmn bişi yok dimi astrolojiye göre en uygun tarih miHayır tutamıyorum maalesefsigara içiyorum çünkü.:s Kısmetse hazirana aldık bakalım
Bnde kahve yerine yeşilçay içiyorum uyucam uykum kaçıyor dolunay da var maşallahAnca kahvemi ictim yavvv bune yetişemiyorum ben hicbirşeye
Sigara içen tutamiyormu heHayır tutamıyorum maalesefsigara içiyorum çünkü.:s Kısmetse hazirana aldık bakalım
Dolmuşay bize patlıyor aBnde kahve yerine yeşilçay içiyorum uyucam uykum kaçıyor dolunay da var maşallah

Evet uygun tarih o yüzden seçtimSizin oralarda iyi sıcak olur haziranda o zmn bişi yok dimi astrolojiye göre en uygun tarih mi
Su da içmem lazım ben devamlı konuşuyorum ya canım ondanSigara içen tutamiyormu he

Hadi inşallah Rabbim utandırmasın bir ömür mutlu olunEvet uygun tarih o yüzden seçtim
Amin inşallahHadi inşallah Rabbim utandırmasın bir ömür mutlu olun

Allah verirdi kolayını ama nebilim aSu da içmem lazım ben devamlı konuşuyorum ya canım ondan

Ağzım kuruyorAllah verirdi kolayını ama nebilim a