sağol canım daha iyiyim öksürük zorluyor ve halsizimÇok şükür canım sen nasılsın
Ben çocuklara pizza yapcam kendime de çorba yaparım kocam olmayacak iftardaAfiyet olsun şimdiden
Bn ne yapcam bilmim
Benimde vuruyorlar sağdan sağdan aAy uykum var ama uyursam başım ağrıyacak sersem gibiyim

Sorma son dk mızırtısına uyanmısım hemen su içtimGenemı uyudun beyaaa şu kiza uyku ilaci ver a
Ohh afiyet olsun bizede yolla pizzaBen çocuklara pizza yapcam kendime de çorba yaparım kocam olmayacak iftarda
Ilık içecekler iç bol bol inşallah şifa olursağol canım daha iyiyim öksürük zorluyor ve halsizim
Ohh daha ne olsunBen çocuklara pizza yapcam kendime de çorba yaparım kocam olmayacak iftarda
Iyi mızıklıyorda su içiyorsun aSorma son dk mızırtısına uyanmısım hemen su içtim

Kız suyuda öyle iyiki bas ucuma koyuyorumda öyle içebiliyorumIyi mızıklıyorda su içiyorsun a

Ohh nefiss ben kaldım ben napacağımOhh daha ne olsun
Bnde karar verdim
Yoğurtlu köz patlıcan üstüne et sote
Şehriye pilavı

Uyumuşum BndeOhh nefiss ben kaldım ben napacağım

Ayy ben uyuyamadim bugün yaUyumuşum Bnde
Az kaldı çabuk bul
Bnde uyumuşum mukabeleye gidemedimAyy ben uyuyamadim bugün ya
Kızı sabah götürdük okula 10dk sonra öğretmen aradi pantalonu ıslanmıs rahatsiz oluyor diye gene okula degistirdim,pazara ciktim sonra gitti uyku,simdi 10dk dalmışım kızı gene almaya gittik
Iyi çocugu uyuyup unutmadın aBnde uyumuşum mukabeleye gidemedim
Gözümü bi açtım 14:30 sonra okula gittim

Oh maşallah iyi olmus dinlenmişsinBnde uyumuşum mukabeleye gidemedim
Gözümü bi açtım 14:30 sonra okula gittim

He buldum esim iskender istedi onu yapıcamUyumuşum Bnde
Az kaldı çabuk bul