Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tahminim doğru çıktıÖnce evdekilerden başladım canım görümcemler eltimler ve kayınvalidem
Allah kabul etsin
Tahminim doğru çıktıÖnce evdekilerden başladım canım görümcemler eltimler ve kayınvalidem
Şimdi nasıl oldular daha iyiler mi?Gece sildim çıktı koku şükür
Evet ya oğlan çok ağır geçirdi bugün şükür iyi
Evet ya ikisi de ağır koku
İlkin sildim güzel koktu sonra geldim içeri oturdum baktım ekşimsi koku geliyor tekrar sildim koku çıktı da için rahat etmez hafta içi tekrar bi silerim

Sağol canımTahminim doğru çıktı
Allah kabul etsin
Allah kabul etsin canımÖnce evdekilerden başladım canım görümcemler eltimler ve kayınvalidem
Aman alma bosver sonra bende almak zorunda kalcam a
çok fenasın 

Eee napam beee açok fenasın

SanadaHayırlı sahurlar a

Nolcak kız bi çorba bi salataEee napam beee a
şimdi şeyi farkettim, ben gelene kahve yanı sunumlar lokumlar, ben gidiyorum sadece kahve
ama bidaha o kişiyi evime almıyorum Eee hakedene hakkettigini aNolcak kız bi çorba bi salataşimdi şeyi farkettim, ben gelene kahve yanı sunumlar lokumlar, ben gidiyorum sadece kahve
ama bidaha o kişiyi evime almıyorum

Uyuyacamda biri lafa tutuyor kahvemi anca içiyom beeeh@bitter_im lan sen neden uyumuyorsun sonra kız uyutmadı
Aaaynen bundan sonra böyleEee hakedene hakkettigini a

Anam cami çıkışı arkadaşlar geldi çaya eşli simdi gittilersahurada kalin dicektim
Dünden beri iyi şükür canım tek tük öksürük kaldı da geçer o da inşAllahŞimdi nasıl oldular daha iyiler mi?
Sen güneş görünce yıkarsın

Geçmiş olsun canım hoşgeldinDünden beri iyi şükür canım tek tük öksürük kaldı da geçer o da inşAllah
Ay yok kocaman halı valla tüm o da kaplı yikayamam
Hiç bi fikrim yok markete gitcez sonra az çok fikir olurİftara ne yapcaksınız