Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Aaa kimden bulaştı çok geçmiş olsunGünaydınöf dün perişan olduk. Bebe hasta hastane de koşturmaca rsv olmuş
Aaa kimden bulaştı çok geçmiş olsunGünaydınöf dün perişan olduk. Bebe hasta hastane de koşturmaca rsv olmuş
Ben yiyemiyorum kabızlıktan aay çok yedim sanki

ben hem yiyorum hem şişiyorumBen yiyemiyorum kabızlıktan a

Simdi tatli yedim gece hurma iyi geliyor bana aben hem yiyorum hem şişiyorum

ay ben tatlı falan yemedim ama kahve içerim sonra yetiyor başka da bir şey yemiyorum ama dediğin gibi kabızlık var bende deSimdi tatli yedim gece hurma iyi geliyor bana a
Teraviyi zor kıldim tansiyon düşmüş
Ramazan fena popoya vurdu aay ben tatlı falan yemedim ama kahve içerim sonra yetiyor başka da bir şey yemiyorum ama dediğin gibi kabızlık var bende de

ay sorma mafoldumRamazan fena popoya vurdu a
Ben wcden çikamadim surat oldu kıpkırmızı aay sorma mafoldum

Çok geçmiş olsun paşacığaGünaydınöf dün perişan olduk. Bebe hasta hastane de koşturmaca rsv olmuş
Öyle vala sorma gerçekten 2-3 gün yapmasak ortalık karışıyor bizimdedün bir taraftan yıkandı katlantı geçen eşim diyor dolapta havlu yok bak dedim iş yapmayınca nasıl da belli oluyor
Ben wcden çikamadim surat oldu kıpkırmızı a
ya çocuklarınkiler ayrı yıkanıyor havlular ayrı ama renkler ayrılıyor istemesen de bir yığın çamaşır yıkanıyorÖyle vala sorma gerçekten 2-3 gün yapmasak ortalık karışıyor bizimde
ay benımkı gecen hafta izindeydi bu hafta şükür başladı ama evde olunca bana sıkıntı basıyorEşimde evde 2-3 gün sanırım arabası bozulmuş (tır)
Çok biriktirmesenya çocuklarınkiler ayrı yıkanıyor havlular ayrı ama renkler ayrılıyor istemesen de bir yığın çamaşır yıkanıyor
Kolaylıklar diliyorumEşimde evde 2-3 gün sanırım arabası bozulmuş (tır)
yok kız daha bir hafta olmadı zaten biriktirmem mümkün değil sepet taşarÇok biriktirmesen
Bn azda olsa biriktirmem
1-2 gün yıkamazsam sepet dolar
Zaten hergün değişiliyor kısa program siyahlara iyi oluyor

Yok kız günlük çıkardıklarını o gün yıka demek istedimyok kız daha bir hafta olmadı zaten biriktirmem mümkün değil sepet taşar