Elif_Eylul
Daimi Üye
- #100.441
Koşturmaca vallaRamazanda bir yoğunluk oluyor hepimizde
Koşturmaca vallaRamazanda bir yoğunluk oluyor hepimizde
Bende ilk defa eylülü bırakip yatayım dedim yatmaz olaydim islerimi anca yetistircemiki gündür sabah gidenleri gönderdikten sonra makine açıyorum. Renk renk ayır çok renk var maviler ayrı yıkanıyor pembeler ayrı siyahlar ayrı beyazlar ayrı
ben bir geçen sabah uyudum o da sahurdan sonra yatmadım uyku bastıBende ilk defa eylülü bırakip yatayım dedim yatmaz olaydim islerimi anca yetistircem
benimde dengem şaştı bir şişkinlik var2gündür bir kabızım maf oluyorum ramazanda çok zor
Yok bana gündüz uykusu yaramiyormus şaftım kaydi bugün aben bir geçen sabah uyudum o da sahurdan sonra yatmadım uyku bastı

uyuduğum gün zaten baş ağrısından duramadımYok bana gündüz uykusu yaramiyormus şaftım kaydi bugün a
Ben çok yemiyorum ama kabızlık olayı çok kötübenimde dengem şaştı bir şişkinlik var
Hadiya hayirdir canım nesi var gecmis olsunGünaydınöf dün perişan olduk. Bebe hasta hastane de koşturmaca rsv olmuş
Ben hoca demedim zaten bildigini söylersin bilmedigine ben takviye yaparımBen hoca degilim hoca camide![]()

Kalabalık aile olunca öyle oluyor, benimde vala çamaşır katla yerleştir as ütüle ömrüm geçiyoriki gündür sabah gidenleri gönderdikten sonra makine açıyorum. Renk renk ayır çok renk var maviler ayrı yıkanıyor pembeler ayrı siyahlar ayrı beyazlar ayrı

bende akşam yemedim birşey zaten saat 11 gibi yattım bir uyumuşumBen çok yemiyorum ama kabızlık olayı çok kötü
Ben yoğurt hurmayla tutuyorum
yaaa geçmiş olsun canımGünaydınöf dün perişan olduk. Bebe hasta hastane de koşturmaca rsv olmuş
dün bir taraftan yıkandı katlantı geçen eşim diyor dolapta havlu yok bak dedim iş yapmayınca nasıl da belli oluyorKalabalık aile olunca öyle oluyor, benimde vala çamaşır katla yerleştir as ütüle ömrüm geçiyor
hırıltılı öksürük vardı dedim götüreyim bi rsv çıktıHadiya hayirdir canım nesi var gecmis olsun
sağol canımm :/yaaa geçmiş olsun canım
Çok gecmis olsun canımhırıltılı öksürük vardı dedim götüreyim bi rsv çıktıantibiyotik hava falan verdi
Bol su iç kivide iyi geliyor iftar sonrası yesene2gündür bir kabızım maf oluyorum ramazanda çok zor