Elif_Eylul
Daimi Üye
- #100.401
Benim daha islerim bitmedi,aşası yukarsıni derken,simdi yemege giristim,süt mayala kızı yıkaPazara gittik geldik hepsini yerleştirdim şimdi uzandım
Benim daha islerim bitmedi,aşası yukarsıni derken,simdi yemege giristim,süt mayala kızı yıkaPazara gittik geldik hepsini yerleştirdim şimdi uzandım
Hafifte olsa bozuluyormuş canim,bende sordum soruşturdum malesef kahverengide gelse kaza oluyormusKızlar bişey sorucam bilgisi olan var mı acaba
Ramazan'dan önce regl idim bir gün kala bitti duş aldım baya da sürmüştü halbuki leke filan derken dün yine lekem gelmeye başladı çok hafifti yine oruç tuttum namaz da kıldım bugün dünküne göre fazla gibi tutmaya devam etsem mi sizce regl dönemim değil ki oldum bitti size de sorayım dedim
Yaa bende tutmaya devam ederim diye düşünmüştüm spiralden dolayıdır büyük ihtimalle yine de tutamazmıyım yaaHafifte olsa bozuluyormuş canim,bende sordum soruşturdum malesef kahverengide gelse kaza oluyormus
Geliyorsa tutma boşuna kabul olmuyormus canimYaa bende tutmaya devam ederim diye düşünmüştüm spiralden dolayıdır büyük ihtimalle yine de tutamazmıyım yaa
Aa tamam ablacım teşekkürlerGeliyorsa tutma boşuna kabul olmuyormus canim
Ama duş alirsın gelmezse tamam
Uff varya bu hep ramazanda olur regl bitiş lekesi dimi Bnm bildiiim bi damla bile olsa oruç olmuyor canımKızlar bişey sorucam bilgisi olan var mı acaba
Ramazan'dan önce regl idim bir gün kala bitti duş aldım baya da sürmüştü halbuki leke filan derken dün yine lekem gelmeye başladı çok hafifti yine oruç tuttum namaz da kıldım bugün dünküne göre fazla gibi tutmaya devam etsem mi sizce regl dönemim değil ki oldum bitti size de sorayım dedim
Yeni geldim bn hayırlı sahurlarkim var orda
Sanada canımYeni geldim bn hayırlı sahurlar

Olmazdı böyle bayadir ramazan ya burnumdan gelecek illaUff varya bu hep ramazanda olur regl bitiş lekesi dimi Bnm bildiiim bi damla bile olsa oruç olmuyor canım
Kaza oluyor
Deme öyle onunda var bir hikmetiOlmazdı böyle bayadir ramazan ya burnumdan gelecek illa
Hmm kimdi acaba gelip selam vermiyor bn geldiğimde tek sen vardınSanada canım
Senden önce birileri vardı a
Başka zaman tak diye gelen regl damla damla gelir ramazanda Hep öyle olurOlmazdı böyle bayadir ramazan ya burnumdan gelecek illa

Dini bütün arkadasımız seni ramazanda soru-cevap kısmı yapalım kızHafifte olsa bozuluyormuş canim,bende sordum soruşturdum malesef kahverengide gelse kaza oluyormus

ıslama yapmış et yemeği pila ve gözleme gibi bişi yapmış
aradı sögledi one falan tarif falan ediyor bende güldüm bazlama gibi diyor ekmeği ince oluyor biraz arasına etmi ne koyuluyor diyo yüzüme bakıyor söylesene der gibi
ayy çok eğlendim
bende dedim tamam yapmasın 
eti arssına koyup yedin mi
hFiliz hatipoğlu aDini bütün arkadasımız seni ramazanda soru-cevap kısmı yapalım kız

Manyaksın senya aMarabayın, dün kv gittik iftarason on dk kala girdik içeri
ıslama yapmış et yemeği pila ve gözleme gibi bişi yapmış
( eşim kayseri yağlaması istemişti bende annene söyle yapsın dedim o bilmez dedi
aradı sögledi one falan tarif falan ediyor bende güldüm bazlama gibi diyor ekmeği ince oluyor biraz arasına etmi ne koyuluyor diyo yüzüme bakıyor söylesene der gibi
ayy çok eğlendim
bende dedim tamam yapmasın
dün gittik gözleme gibi bişe yapmış akşam eve geldik eşime diyorum yağlı ekmek yapmış anan
eti arssına koyup yedin mi
) hah
h