Elif_Eylul
Daimi Üye
- #98.481
Geldi elektrikler sonunda
Bencede yaani kılıksız boşverHay ağzına sağlık
Bncede erkeğe bu kadar saç hiç hoş değil, sakal olmasa ne dicez
Ahh cağnım esimde bugün öyle hep ıslanmış erken geldi işten.Çocuğu okulun bahçesinden içeri sokana kadar su oldum 10 adımda
Annen getirseydi kız o gelmiş gözünnaydınEşim bıraktı ama yine de ıslandık Bugün bir yaş büyüdüm partisi yapacaklarmış yoksa götürmücektim dönüşte babası alır artık yağış geçmezse
Sağol canım sormaa vala kızda bende hapşııryoruzAaay o ne geçmek bilmeyen hastalık Allah şifa versin inşAllah
Çok geçmiş olsun canım ya insallah toparlarsın. Allah beterinden korusunAyyy fena durumlar falla balkona çıkilmiyor elektrik yok yagmur var fırtına çok
Geçmiş olsun sizede canımBizde de öyle ya Demir panjuru bile yerinden çıkardı
Kıymam benimda bambuların yarısı patlamış cırtlar açılmış öne geri bayağ ses yapıyorAyy elektrik yok saatlerdir,balkon çok kötü ne çiçek kalmış nede profiller halılar,piknik sepetleri
Durmuşu rüzgar gene başladı
Allah'ım sen aklıma muhakket olnereden başlayayım bacım balık baştan kokar deyip saçlara mı fikir beyanında bulunayım yoksa dost başa düşman ayağa şeklinde alttan mı başlayayım
dostta olunmaz bununda saçı başı yolunmalık 
Lafını geri al bacım bu epey yüklü bir tazminata sebep olur

Bende mum ısığında yaptımYaaa oyyy ışıldakla yemek yapıyorum
Kızzz Allah korumuş yaaa çok geçmiş olsun.Banyonun aynasının oraya mumu koydum unuttum yan sen tutuş ayna casır casır ses geliyor yukarı ateş yukselmis banyo kapkara is
Evet is çok zor temizleniyor önce kuru bezle deneseydinAyy temizlenmiyorda oldu tavan kapkara örümcek agi gibi yapmış yandikca
Bizimde 9a geliyordu geldigi telefon hatlarda kesiktiGeldi elektrikler sonunda
Sagol canım valla bugun delirmelik birgün geciriyorum hunimide kaybettim kafamdan aBencede yaani kılıksız boşveryeni yetme heralde bunlar bilgim yok
Ahh cağnım esimde bugün öyle hep ıslanmış erken geldi işten.
Annen getirseydi kız o gelmiş gözünnaydın
Sağol canım sormaa vala kızda bende hapşııryoruz
Çok geçmiş olsun canım ya insallah toparlarsın. Allah beterinden korusun
Geçmiş olsun sizede canım
Kıymam benimda bambuların yarısı patlamış cırtlar açılmış öne geri bayağ ses yapıyor
![]()
Bende mum ısığında yaptım
Kızzz Allah korumuş yaaa çok geçmiş olsun.
Evet is çok zor temizleniyor önce kuru bezle deneseydin
Bizimde 9a geliyordu geldigi telefon hatlarda kesikti

Geçmiş olsun canımBencede yaani kılıksız boşveryeni yetme heralde bunlar bilgim yok
Kıymam benimda bambuların yarısı patlamış cırtlar açılmış öne geri bayağ ses yapıyor
![]()
Allah beterinden korusun canım ekmekle tuz al bi dul kadına ver (ananda olur)Sagol canım valla bugun delirmelik birgün geciriyorum hunimide kaybettim kafamdan a
Anamamı aAllah beterinden korusun canım ekmekle tuz al bi dul kadına ver (ananda olur)

Sagol akşam eşim erken gelince elektirik yok diye bizde avm gittik, bebek bezleri aldık oğlana indirimde pantolon kazak aldım, kıza tulum aldım 2 tane, o sırada emzik kaybolmuş yeni emzik aldık eneeğ herşeye zam gelmişGeçmiş olsun canım
Iyi günlerde giysinler canımSagol akşam eşim erken gelince elektirik yok diye bizde avm gittik, bebek bezleri aldık oğlana indirimde pantolon kazak aldım, kıza tulum aldım 2 tane, o sırada emzik kaybolmuş yeni emzik aldık eneeğ herşeye zam gelmiş

Olacağı varmış canım olsun Allah can sağlıgı versinIyi günlerde giysinler canım
Zammı oda ne a
Inanki bugün bende hep dedim elektrikler yok çıkalım enazindan aşada var,başıma gelmezdi bisey bari
Kız annem okulun yolunu bilmez kiBencede yaani kılıksız boşveryeni yetme heralde bunlar bilgim yok
![]()
Unutkanlık başımıza bela olmadan yaşasak bariSagol canım valla bugun delirmelik birgün geciriyorum hunimide kaybettim kafamdan a

Sağlıkla giysinler inşallahSagol akşam eşim erken gelince elektirik yok diye bizde avm gittik, bebek bezleri aldık oğlana indirimde pantolon kazak aldım, kıza tulum aldım 2 tane, o sırada emzik kaybolmuş yeni emzik aldık eneeğ herşeye zam gelmiş
Sağol canımBencede yaani kılıksız boşveryeni yetme heralde bunlar bilgim yok
![]()